Noi, tinerii, ne adaptăm mult mai rapid la schimbări

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Cătălin-Sorin Popa
Vârsta: 39 de ani
Funcţie: director CSM Piteşti
Studii: Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Științe Economice și Administrative - UPit, Facultatea de Drept - UTM, masterat în „Organizare şi conducere în sport” şi în „Managementul strategic al resurselor umane”
Pasiuni: sportul.

----------------------------------------------------------------

Arbitru de fotbal de Liga I, Cătălin Popa conduce Clubul Sportiv Municipal Piteşti începând din anul 2019. Conştient de faptul că şi-a asumat misiunea dificilă de a conduce un club cu pretenţii şi cu rezultate notabile, care a dat de-a lungul timpului numeroşi sportivi ce s-au remarcat pe plan naţional şi internaţional, tânărul manager şi-a propus ca, prin activitatea sa, să creeze un mediu propice pentru performanţă.
Cătălin Popa consideră că, pentru a asigura un management eficient, tinerii  trebuie să aibă încredere în ideile lor, să vină cu metode noi de lucru, care să stârnească entuziasmul, să reîmprospăteze şi să revitalizeze atitudinea şi comportamentul angajaţilor.

„Noi, tinerii, ne adaptăm mult mai rapid la schimbări, suntem mai receptivi la informaţiile primite, avem o altă abordare în soluţionarea problemelor, iar stilul nostru de lucru are tehnologia în prim-plan” - enumeră directorul general al CSM Piteşti avantajele generaţiei pe care o reprezintă în ceea ce priveşte managementul instituţional.


Pandemia a afectat radical şi domeniul sportului, în ultimul an multe competiţii fiind anulate, amânate sau desfăşurate fără spectatori. Cătălin Popa rămâne însă optimist şi crede că foarte curând vom reuşi să ieşim din această criză:

„Cu toţii traversăm o perioadă dificilă şi este important să fim împreună. De-a lungul timpului, au existat perioade şi mai grele, pe care oamenii le-au depăşit, aşa că am convingerea că şi de data aceasta vom izbândi împreună. Trebuie să ne adaptăm noii realităţi şi să ne îndreptăm atenția către ceea ce e cu adevărat important și constant în viața noastră”.

 


În ceea ce priveşte planurile de viitor, în 2021 principalul obiectiv enunţat de către directorul general al CSM Piteşti este de a atrage cât mai mulţi spotivi legitimaţi la club, atât pentru sportul de performanţă, cât şi pentru iniţiere. De asemenea, Cătălin Popa speră să atragă cât mai mulţi sponsori pentru sportul piteştean şi, nu în ultimul rând, să abordeze noi oportunităţi de finanţare a activităţilor şi infrastructurii sportive municipale, inclusiv prin atragerea de fonduri europene.