Noi săli de sport în școlile din Pitești

Așa cum vă anunțam într-un articol anterior, Școala Gimnazială Ion Pillat și Liceul cu Program Sportiv vor avea noi săli de sport. 

Noua sală de sport a Sălii Gimnaziale Ion Pilat va avea structură metalică ușoară (care deja s-a ridicat), cu închideri din panouri sandwich ( inclusiv la învelitoare), uși de intrare și ferestre din PVC care vor asigura iluminatul natural pe timpul zilei, pardoseală realizată din tartan turnat, un vestiar pentru elevi și cadre didactice, precum și toate dotările interioare aferente.

La liceul cu Program Sportiv din Pitești noua sală de sport va avea o suprafață de 1030 mp și va  fi dimensionată pentru suprafața sportiva: baschet, tenis, volei - cu suprafața de gardă aferentă fiecărui sport în parte. Sala va avea  vestiare separate pe sexe/echipe, dotate cu dușuri și grupuri sanitare, vestiare pentru profesori/arbitri și un cabinet de prim-ajutor.

Încă 2 săli de sport vor fi realizate în Pitești prin Compania Națională de Investiții. Este vorba despre sala de sport a Școlii Gimnaziale Tudor Arghezi și sala de sport a Școlii Gimnaziale Nicolae Iorga.