Noi reglementări de circulație pe unele străzi din Bradu!

Consiliul Local Bradu a adoptat noi reglementări de circulație pe unele străzi din comuna Bradu.


 Pe Str. Pinului, la intrare dinspre Str. Principală, montarea unui indicator cu semnificaia „Sens unic“ și „Accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de 7 tone“.
 La intersecția Str. Pinului cu Str. Daliei, montarea unui indicator cu semnificaia „Acces interzis“ către Str. Principală.
 Pe Str. Daliei, pe sensul de mers către str. Pinului, montarea a 2 indicatoare cu semnificaia „Cedează trecerea“ și „Obligatoriu la dreapta“.
 Pe Str. Pinului, de la Str. Gorunului până la Str. Teilor, montarea de indicatoare cu semnificaia „Staționarea interzisă“.
 Pe Str. Primăverii, montarea de indicatoare cu semnificaia „Oprirea interzisă“ în ambele sensuri.
 Str. Intrarea Alunului, la intrarea dinspre Pitești, montarea unui indicator cu semnificaia „Acces interzis“ și oglindă rutieră pe Str. Primăverii.
 La intersecția Str. Pinului cu Str. Târgului, pe Str. Pinului, pe sensul de mers către Str. Principală - oglindă rutieră care să permită vizibilitatea pe ambele străzi.
 Pe Str. Intrarea Târgului, montarea de indicatoare cu semnificaia „Oprirea interzisă“ pe ambele sensuri.
 La intersecția Str. Primăverii cu Str. Târgului, montarea de indicatoare cu semnificaia „Staționarea interzisă“ în ambele sensuri.
 Pe Str. Principală, efectuarea de marcaje treceri de pietoni cu indicatoare de presemnalizare în apropierea interseciei Str. Principale cu Str. Gemenii, Zona Blocuri, Școala „Mihai Eminescu“, Școala „Ion Creangă“, Magazinul „Profi“.
 La intersecția Str. Vergelani cu Str. Dâmbovnic, montarea unei oglinzi rutiere dreptunghiulare.
 La interseciile Str. Marina Grigore, Str. Gh. Georgescu și Str. Școlii cu Str. Heleșteului, montarea a două oglinzi rutiere.
 Montarea unui indicator cu semnificaia „Sens unic“ și unul cu semnificaia „Acces interzis“ pe Str. Heleșteului.
 Montarea de indicatoare cu semnificaia „Drum cu prioritate“ la toate intersecțiile unde există indicatoare cu semnificația „Cedează trecerea“ și „Stop“.
 Montarea de indicatoare cu semnificaia „Atenție, copii“ la Școala „Mihai Eminescu“, Școala „Ion Creangă“.
 Montarea de indicatoare cu semnificaia „Prioritate față de circulația din sens invers“ pe drumurile cu o lățime mai mică de 2,75 m pe banda de mers.