Noi proiecte de investiţii aprobate la Bradu

Primăria Bradu şi Consiliul Local pregătesc demararea unor noi investiţii în localitate.  În ciuda repausului impus de autorităţi, lucrările s-au derulat fără pauze la Bradu, iar după 15 mai ritmul de muncă s-a intensificat.  În ultima şedinţă de Consiliu Local, au fost demarate proiecte privind extinderea reţelei de gaze, dar şi asfaltarea unor străzi. 

CITEȘTE ȘI ... Accident grav în Bascov - 2 persoane inconștiente!


S-au votat hotărâri prin care s-a aprobat finanţarea extinderii reţelei de gaze naturale pe străzile Zorilor (54.000 lei) şi pe str. Margaretei (50.000 lei) şi mandatarea primarului comunei Bradu să semneze contractul de cofinanţare cu Distrigaz Sud Reţele.

Alte proiecte de investiţii prevăd:
# aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei, faza SF, pentru obiectivul de investiţii „Asfaltare strada Primăverii, nr. 5 şi parcare” (339.000 lei); 
# aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei, faza SF, pentru obiectivul de investiţii „Extindere reţea alimentare cu apă pe strada Castanului, în comuna Bradu, judeţul Argeş” (27.000 lei);
# aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei, faza SF, pentru obiectivul de investiţii „Extindere canalizare menajeră pe strada Castanului, în comuna Bradu, judeţul Argeş” (63.000 lei). 


De asemenea, a fost aprobată şi o altă iniţiativă a primarului Dan Stroe, cea de sprijinire a elevilor fără posibilităţi financiare pentru a putea participa la cursurile online. Este vorba de 201 elevi care vor primi tablete în folosinţă. Administraţia locală nu va plăti dispozitivele, ci doar abonamentul la internet şi la apliaţia pentru şcoala online, ceea ce înseamnă 4.000 lei lunar.