Noi magazine Jysk și Pepco în Argeş - Se caută directori!

Doi retaileri internaționali își extind în această primăvără rețeaua de magazine din Argeș, depășind zona Piteștiului. Jysk și Pepco vor avea reprezentanțe noi în Mioveni și Curtea de Argeș. Acestea vor amenaja magazine în viitoarele complexe comerciale ce se construiesc în cele două orașe.

Jysk este o companie ce a luat ființă în Danemarca și oferă mobilier, decorațiuni și o mulțime de textile, decorațiuni și accesorii pentru casă, iar Pepco vine cu articole vestimentare, jucării, decorațiuni și textile la prețuri extrem de accesibile și de o bună calitate. În zona Piteștiului, ambele firme au câte două magazine, în complexele comerciale care cuprind și hypermarketul Auchan.

În prezent, Jysk și Pepco își recrutează personalul. Jysk caută director de magazin atât pentru Curtea de Argeș, cât și pentru Mioveni, unde anunță că își va deschide porțile în luna mai. Omul de care au nevoie trebuie să fie axat pe obținerea unor rezultate excelente în vânzări și să fie dispus la eforturi suplimentare pentru a le obține. De asemenea, trebuie să fie un om de echipă, să fie capabil să ia singur decizii și să își asume întreaga responsabilitate pentru toate deciziile din magazin. 


Pepco, retailer polonez, recrutează director și director adjunct de magazin doar pentru Curtea de Argeș, conform site-urilor de profil. Candidatul ideal trebuie să aibă minim studii medii, cele superioare fiind un avantaj, minim 2 ani de experiență în retail, abilitatea de a planifica și de a atinge obiective pe termen mediu și lung, spirit de echipă, rezistență la stres și cunoștințe de operare pe calculator. Printre facilitățile oferite este și discount de 25% la produsele Pepco.