Noi locuri de muncă la Dolo Trans Olimp! Oferte de nerefuzat!

SC Dolo Trans Olimp SRL angajează hidromecanic auto, tinichigiu, vopsitor, electrician şi mecanici auto.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa Dolo Trans Olimp la numărul de tel. 0721.278.618.

Accesați AICI site-ul Dolo Trans Olimp

 

Service DOLO TRANS OLIMP oferă partenerilor o gama completă de servicii de reparații si întreținere pentru autocamioane. Pentru siguranța flotei dumneavoastra contactați-ne la numarul de telefon 0741206222 si va oferim o oferta personalizată! 

Cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Asia și Africa, Dolo Trans Olimp oferă suportul logistic și rapiditatea de care este nevoie pentru debutul unei afaceri.
Dolo Trans Olimp are o colaborare strânsă cu cei mai importanți furnizori de servicii din domeniu: Gefco Romania, DHL Romania, Michelin, Transalliance Espana, DHL Food, Services Gmbh, LKW-Walter, Rhenus Logistics.
Dolo Trans Olimp este o companie privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011. Eficiența, logistica impecabilă și profesionalismul sunt valorile care au ghidat formarea companiei, ispirându-i și astăzi.
Flota în continuă creștere și companiile de transport colaboratoare oferă firmei argeșene Dolo Trans Olimp capacitatea de a adapta cerințelor cu ușurință, o diversitate de soluții de transport și flexibilitate serviciilor către clienți de talie internațională, cum ar fi: Peugeot, Citroen, Pirelli Daimler și mulți alții.

Dacă vă doriți o carieră în domeniul transporturilor profesionale de top, vă invităm să trimiteți un email cu CV-ul dumneavoastră, însoțit de o scrisoare de intenție pe adresa cariera@dto.ro sau accesați secțiunea Carieră!