VIDEO! NOI DEZVĂLUIRI! S.GHIȚĂ: Ponta șantajat de Coldea să o numească pe Kovesi!

NOI DEZVĂLUIRI! SEBASTIAN GHIȚĂ: Ponta șantajat de Coldea să o numească pe Kovesi!

Sebastian Ghiţă, șochează audiența cu noi dezvăluiri, de această dată despre fostul premier, Victor Ponta şi despre şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Dat dispărut de zile bune, acesta spune că Ponta a fost şantajat de adjunctul SRI, Florian Coldea pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Ponta a fost şantajat ca să o numească pe Kovesi. Coldea i-a spus că dacă nu o numeşte pe Kovesi la DNA îi va anula vizita în America cu Biden. Mai mult s-a spus că anunţul se va face în preajma alegerilor prezidenţiale pentru a-l distruge. Toate astea pot fi confirmate de Elena Udrea, Ion cristoiu sau chiar de către Traian Băsescu. Documentul de numire a lui Kovesi a fost scris la Guvern.", a tunat Ghiţă într-o înregistrare incendiară prezentată de România TV.

Ghiţă a vorbit şi despre reacţia lui Ponta, dar şi despre numirea propriu zisă, care s-ar fi făcut în biroul lui Ponta. "Ponta a spus o propun, dar am o părere proastă despre ea. A spus pe voi doi vă va aresta primii. Ponta a avut dreptate. Kovesi a încercat să înlăture din viaţa publică pe cei care au ajutat-o. M-am dus apoi cu documentul la Ponta. L-am găsit cu Florian Coldea. A fost sunat-o Kovesi să vină la Bucureşti. Aşa a ajuns să fie numită Kovesi.", a mai spus Ghiţă.

sursa: stiripesurse.ro