NOI DEMERSURI! PRIMĂRIA PITEȘTI DOREȘTE SĂ REÎNFIINȚEZE ECHIPA FC ARGEȘ ANUL VIITOR!

NOI DEMERSURI! PRIMĂRIA PITEȘTI DOREȘTE SĂ REÎNFIINȚEZE ECHIPA FC ARGEȘ ANUL VIITOR! Detalii despre revenirea pe scena fotbalistică a clubului piteștean!

La initiativa primarului Cornel Ionica, luni 31 octombrie 2016, la sediul Primariei Municipiului Pitesti a avut loc o intalnire de lucru care a avut ca scop reintrarea pe scena fotbalistica a echipei FC Arges.

Alaturi de primarul Piteștiului s-a aflat domnul Constantin Stroe, specialisti din Primarie, Consilieri Locali si reprezentantii FC Arges 1953.

Dorinta tuturor celor prezenti a fost aceea de a identifica mijloacele prin care fotbalul pitestean sa fie din nou reprezentat de FC Arges, pornind de la situatia actuala, de la capacitatea si dorinta municipalitatii de a finanta si sustine sportul in general, fotbalul in particular, cu respectarea legislatiei si a regulamentelor Federatiei Romane de Fotbal.

Au fost constituite doua grupuri de lucru, unul la nivelul municipalitatii si unul la nivelul FC Arges 1953, acestea urmand sa lucreze impreuna, cu dorinta comuna de stabilire a unui parcurs care sa faca posibil ca incepand cu campionatul de fotbal 2017- 2018 echipa de fotbal FC Arges sa revina pe gazon.