Noaptea minții! Dani Mocanu - la spriț cu polițistul care l-a amendat!

UPDATE, ora 21:40

În urma postării controversatul solist Dani Mocanu, IPJ Argeș a reacționat. La nivelul Inspectoratului de Poliție Argeș a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Reprezentanții IPJ și-au propus să clarifice din start faptul că Emanuel Croitoru, agentul care l-a sancționat pe artist cu 1000 de lei pe motiv că l-ar fi prins fără declarație, nu are atribuții în cercetare penală, adică nu ar fi putut trimite oameni la închisoare.

 

”În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la postarea unei persoane care a fost sancționată pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, după care ar fi avut o întâlnire cu polițistul despre care pretinde că l-a sancționat, vă aducem la cunoștință că au fost dispuse verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Facem precizarea că polițistul la care autorul postării se referă nu are în fișa postului și nu desfășoară activități de cercetare penală.”

 

În urmă cu câteva ore, controversatul solist Dani Mocanu a lansat pe rețelele de socializare o postare cel puțin șocantă: acesta susține ca politistul care l-a amendat săptămâna trecută în Pitești cu suma de 1000 lei pe motiv că l-ar fi prins fără declarație, a ajuns să-și ceară scuze și să îl invite la un pahar de vin. Mai mult, susține manelistul, omul legii i-ar fi și mărturisit că a băgat la pușcărie câțiva oameni nevinovați.

Reamintim că întreaga poveste a debutat în data de 13 aprilie când manelistul a fost surpins de poliție fără declarație pe propria răspundere asupra sa și s-a trezit cu 1000 lei amendă, ispravă pe care a simțit nevoia să o anunțe imediat pe conturile sale de social media unde a postat o imagine cu amendă și următorul mesaj:

”Legat de noul HIT … am zis că mă duc la ea, dar uite că tot am luat amendă ?. Sper ca acest polițist care a îndrăznit să-mi dea amenda … să-și ceara scuze cu ajutorul LUI DUMNEZEU ? ❤️”, a scris el, pe contul de socializare.

 

Iată mai jos ce declară pentru televiziunile naționale controversatul solist la momentul respectiv

 

Ce s-a întâmplat în săptămâna scursă de la acest eveniment și momentul de astăzi, e greu de spus, dar asteptăm clarificari de la conducerea IPJ Argeș. Astăzi dupa amiază, Dani Mocanu a postat o imagine cu el și cu politistul Emanuel Croitoru despre care susține că este cel care l-a amendat și care și-ar fi cerut scuze:

"#ACCEPT_SCUZELE 
El este polițistul din Pitesti care m-a amendat săptămâna trecută. Numele lui este #CROITORU_EMANUEL . După cum se vede in aceasta fotografie, omul m-a chemat la el acasă, m-a cinstit cu un pahar de vin roșu, iar apoi și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.  Băiat bun ... cu toate ca nu este deontologic sa chemi un om la băutura după ce l-ai sancționat ???? ( trec cu vederea ca omul mi-a spus ca a băgat la pușcărie câțiva oameni nevinovați )", aceasta este mesajul postat de profilul manelistului cunoscut pentru o relatie ostila cu oamenii legii.

 

Până la clarificarile pe care această poveste le impune, menționăm ca Emanuel Croitoru este unul dintre oamenii legii prezentat ca erou de Poliția Română în urmă cu patru ani. La vremea respectivă aveam funcția de agent de poliție în Bucuresti și se afla acasă, în Pitești, în timpul său liber când a salvat doua victime dintr-un accident de masina.

 

"Agent de poliție Emanuel Croitoru este  eroul zilei. 

Datorită lui, două victime ale accidentului petrecut ieri, pe raza municipiului Pitești, trăiesc. 

Emanuel a intrat în autobuz printr-un geam spart, a scos o femeie blocată, apoi a acordat primul ajutor șoferului.

Agent de poliție Emanuel Mihai Croitoru lucrează în cadrul #PolițieiRomâne din luna iunie, în urma promovării examenului de încadrare din sursă externă.

Emanuel se afla în timpul liber, în vizită la parinți. 

Cu el în uniformă vă puteti întalni pe raza Secției 2 Poliție din București, unde își desfășoară activitatea ca agent de ordine publică.", aceasta este mesajul public al Politiei Romane postat in noiembrie 2016.