ACUM! Turistul ceh rănit la Corbeni  - transportat de urgență la București!

UPDATE - 29 SEPTEMBRIE: Cetățeanul ceh care a căzut cu mașina într-o râpă, acum două zile, va fi transportat de la Spitalul Județean Argeș în București, la Spitalul Bagdasar Arseni. Acesta prezintă pierderi de memorie din cauza unor afecțiuni neurologice provocate de accident. Transportul pacientului în capitală se va face cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Salvare contracronometru pentru cetățeanul ceh răsturnat cu un autovehicul într-o râpă! Pompierii din Curtea de Argeș, alături de un echipaj SMURD și un modul de descarcerare, au intervenit aseară în ajutorul unui cetățean de origine cehă, care se răsturnase cu un automobil de off-road în zona Vârfului Ghițu, în golul alpin.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! ACUM ÎN ARGEȘ! Cetăţean ceh rănit! Maşină răsturnată!


Maşina cetățeanului ceh făcea parte dintr-un grup de zece maşini care făceau off-road în zonă. În momentul în care s-a răsturnat cu maşina, şoferul a reuşit să iasă din autoturism.
Din cauza drumului inaccesibil, ambulanța nu a putut ajunge la victimă.
Deplasarea salvatorilor s-a putut face doar până la baza versantului din satul Turburea,de acolo executându-se transportul personalului medical, paramedical și a materialelor de intervenție cu ajutorul unor ATV-uri puse la dispoziție de voluntari din localitate.

CITEȘTE ȘI ... INCREDIBIL! 12 ore de luptă cu flăcările în Ștefănești


S-au parcurs aproximativ 6 km pe un drum foarte greu accesibil, la locul evenimentului fiind găsit un cetățean străin, de 47 de ani, în stare de semiconștiență, cu traumatism la cap, umăr și torace.
Acum, bărbatul este stabil și se află la Spitalul Județean.
Versiunea neoficială spusă de trei localnici este următoarea: Mai multe mașini făceau un traseu de off-road undeva în zona Turburea de la Corbeni, una dintre mașini s-a rostogolit de mai multe ori și ar exista o singură persoană rănită care va fi transportată până la stradă de unde să o poată prelua ambulanța.