Nicolae Velcea:„Până la sfârșitul mandatului, toți locuitorii orașului Ștefănești vor avea apă, canal și gaze!”

Poate părea ciudat ca, în 2020, să promiți locuitorilor unui oraș apă, canal și gaze! Dacă nu le-ai avut până acum, înseamnă că ceva trebuie să fi fost cu adevărat... defect în administrarea acelui oraș. La Ștefănești, PSD și PNL și-au predat ștafeta și neîmplinirile în ultimii 30 de ani. În mod... nesurprinzător, ținând cont de politica noastră dâmbovițeană, aceiași oameni din cauza cărora Ștefăneștiul nu se ridică nici acum la standardele unui oraș (ba chiar nici al unei comune mai răsărite!) candidează astăzi pentru un alt mandat. Deputatul Nicolae Velcea a fost trimis de mai bine de un an să facă ordine în organizația PSD Ștefănești. I-a exclus pe principalii vinovați, a reconstruit organizația cu oameni tineri, cu oameni serioși și candidează acum în baza unui proiect concret și sustenabil, a unui contract pe care îl face cu cetățenii și în baza căruia vrea să fie judecat la finalul mandatului de primar.

 

 „Până la vârsta aceasta m-am ținut de cuvânt, mi-am onorat toate proiectele în care m-am angrenat"


„Ajungând la dezamăgirea maximă și considerând de neacceptat ceea ce se întâmplă în Primăria Ștefănești, anul trecut i-am exclus din organizația PSD Ștefănești pe Jenica Dumitru și pe Ion Mihalcea. Nu am putut face ordine decât prin excluderea din organizație a celor cu care chiar nu puteai colabora. Am exclus inclusiv șase consilieri locali din opt. Mi-am dorit să reclădesc organizația, pentru că vreau ca oamenii să creadă în noi. Suntem un partid mare, un partid de oameni serioși. Eu candidez din partea PSD, am gânduri bune, am venit să fac ceva, am un program electoral bine definit. Până la vârsta aceasta m-am ținut de cuvânt, mi-am onorat toate proiectele în care m-am angrenat, nu vreau să mă fac acum de rușine. Proiectele mele reprezintă contractul pe care îl fac cu cetățenii. Îi rog să păstreze pliantul pe care l-am oferit, pentru ca peste patru ani să constate singuri dacă am fost sau nu un om de cuvânt.", a declarat Nicolae Velcea, candidatul PSD la Primăria Ștefănești. 


Principala promisiune pe care o face tuturor locuitorilor este că, la finele mandatului, tot Ștefăneștiul va avea apă, canal și gaze. 


„Trebuie să terminăm o dată pentru totdeauna această Epocă Medievală în care ne aflăm la Ștefănești. De aceea le promit cetățenilor că până la sfârșitul mandatului, toți locuitorii orașului Ștefănești vor avea apă, canal și gaze. Îi asigur pe toți cetățenii că sunt un om serios, că ceea ce am promis și am scris rămâne regulament de lucru. Rog toți cetățenii să voteze poziția numărul 2, să voteze PSD și la Consiliul Local, pentru că un primar fără Consiliul Local este ca un om fără brațe.”, a mai declarat Nicolae Velcea.