Nicolae Tudose din nou în fruntea societății Servicii Edilitare Mioveni!

Începând cu data de 1 octombrie, la nivelul societății SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni Srl a revenit în funcția de Director General Dl. Ec. Nicolae Tudose, reluând coordonarea activității ce oferă o paletă largă de servicii specifice sferei de interes public general și nu numai: apă-canal, iluminat public, construcții civile, transport, salubritate, întreținere spații verzi, ecarisaj, statie ITP si service auto, întreținerea și administrarea domeniului public și privat din orașul Mioveni. Pe lângă acestea, societatea desfășoară si activități de restaurant – catering, administrarea bazelor sportive și a celor de agrement.

”Așa cum spune și motto-ul nostru, “Alături de comunitate”, încercăm să ne îndeplinim cât mai bine rolul și sarcinile, unul dintre obiectivele strategice ale managementului nostru fiind chiar orientarea către client, către nevoile acestuia.
Vă reamintim că în vederea sesizării oricărei probleme legate de domeniile noastre de activitate vă stăm la dispoziție printr-un dispecerat NON-STOP la numerele de telefon: 0348/457.102; 0736.202.067, dar și prin Aplicația Mioveni City App, unde puteți raporta diverse incidente.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.