Nicolae Pavelescu: „PSD va vota pentru menținerea celei de a doua tranșe de majorare a alocațiilor pentru copii”  | Sursa Ta

Nicolae Pavelescu, deputat de Argeș al PSD a transmis un mesaj în mediul online în care subliniază faptul că PSD va depune o propunere legislativă care să oblige Guvernul să respecte deciziile adoptate anul trecut de Parlament privind majorarea alocațiilor pentru copii.

„PSD va vota pentru menținerea celei de a doua tranșe de majorare a alocațiilor pentru copii prevăzută pentru anul 2021 și cere Guvernului să aplice legile țării, votate de către Parlament!

Este penibil cum PNL, USR PLUS și UDMR fură, efectiv, aproape 3 miliarde de euro care ar fi trebuit să ajungă la copiii românilor prin majorările prevăzute de lege până în anul 2024, bani despre care, formal, spun că nu există! 

Rolul partidelor aflate la guvernare nu este de a se plânge că nu sunt bani, ci de a veni cu soluții pentru dezvoltarea economică și de a asigura resursele necesare, inclusiv pentru creșterea alocațiilor.

Este de neînțeles cum premierul Cîțu propăvăduiește creștere economică, dar nu găsește banii necesari pentru a da copiilor ce li se cuvine legal. 

PSD va depune o propunere legislativă care să oblige Guvernul să respecte deciziile adoptate anul trecut de Parlament privind majorarea alocațiilor pentru copii”, a precizat deputatul PSD, Nicolae Pavelescu.