Nicolae Pană: Proiectele pentru următorii ani sunt proiecte importante, realizabile, realiste

Dragi locuitori ai comunei Coșești!


Ne aflăm la numai o zi de încheierea campaniei electorale. Mereu înainte de alegeri, s-au spus și se vor spune  și lucruri reale, dar și multe neadevăruri. Întotdeauna vor fi candidați care vor încerca să  câștige simpatia și votul alegătorilor aruncând cu noroi în contracandidați, aducând injurii, spunând neadevăruri sau atacând persoane.
Ca și acum 4 ani,  am ales să vin în fața dumneavoastră cu onestitate, să vă ascult părerea, să primesc atât vorbele frumoase pe care mi le-ați adresat, cât și criticile pentru activitatea primăriei din acest mandat. Aprecierile dumneavoastră mă onorează și mi-au confirmat faptul că s-au realizat lucruri bune în comună, criticile mi-au arătat că întotdeauna este loc de mai bine, că primăria, cu întregul ei personal, trebuie să fie mai mult decât a fost  până acum în slujba cetățenilor.
Se spune că ,,un om de succes este acela care poate construi o fundație solidă cu cărămizile pe care alții le aruncă în el”. Mi-ar fi fost simplu în această campanie, la fiecare întâlnire cu dumneavoastră, să procedez la fel, să adresez insulte, să spun minciuni despre ceilalți candidați, doar pentru a vă atrage simpatia și a vă câștiga votul. Dar acest lucru ar fi însemnat să mă comport contrar caracterului meu, să-mi încalc demnitatea și, cel mai important, să vă desconsider pe dumneavoastră, cetățenii.
Comuna Coșești are oameni harnici, oameni demni care sunt capabili să-și aleagă singuri, în mod cinstit, pe cel care îi va conduce, și nu prin instigare la ură, minciuni și promisiuni fără acoperire. Proiectele pe care le-am propus pentru următorii ani sunt proiecte importante, realizabile, realiste. Birocrația care există astăzi în România nu ne lasă să le realizăm atât de repede pe cât ne-am dori atât noi, conducerea primăriei, cât și dumneavoastră, cetățenii. Pentru aceasta, eu și echipa mea avem nevoie să ne acordați încrederea și susținerea dumneavoastră. 
Cântăriți cu realism oferta  electorală cu care venim în fața dumneavoastră, alegeți cu înțelepciune, țineți cont de faptul că în primul rând contează OMUL, cum este el, cum se prezintă, ce face și ce spune.
Am ales să fiu demn, voi rămâne demn din respect pentru mine și pentru dumneavoastră. Vreau ca și după alegeri să vă pot privi în ochi fără să-mi fie rușine și să ne strângem mâna.
Pe 27 septembrie veniți la vot cu încredere și speranță.


Votează! Votul tău contează!
Împreună mergem mai departe!

 

Cu respect și considerație,
al dumneavoastră primar
Nicolae Pană