Nicolae Georgescu, deputat de Argeș al PSD: ,,Opriți importul de gunoi nereciclabil” | Sursa Ta


Deputatul de Argeș al PSD, Nicolae Georgescu, a transmis un mesaj în mediul online în care trage un semnal de alarmă în privința importului de gunoi din alte state. Totodată specifică și faptul că s-a promis reducerea taxei pe valoare adăugată pentru deșeurile colectate selectiv.

Textul integral este următorul:

„ Guvernanții, în special cei de la USR-PLUS, se declară mari promotori ai protecției mediului înconjurător, dar nu spun nimic despre creșterea alarmantă a importului de gunoi din alte state și nici nu respectă promisiunile din campania electorală. 

În programul lor de guvernare s-au angajat să reducă taxa pe valoare adăugată pentru deșeurile colectate selectiv, însă nu au întreprins nimic în acest sens.

Nu voi lăsa lucrurile așa. Îi voi presa să scadă această taxă cât mai repede sau îi voi determina să recunoască faptul că i-au mințit, din nou, pe români.

Într-o primă fază, am expediat o întrebare ministrului Nazare de la Finanțe. Aștept răspuns. Numai implicarea noastră, a opoziției, îi poate constrânge să miște și ei ceva.”