Nicolae Georgescu: „De Paște - să avem grijă unii de alții, să rămânem în siguranță şi vom reuşi!”

Paștele reprezintă cea mai importantă zi din calendarul creștin, de comemorare a învierii lui Iisus Hristos. Pentru toți, reprezenta sărbătoarea ce ne apropia de cele sfinte, sărbătoarea pe care o începeam în biserică și o continuam acasă,  alături de cei dragi – familie și prieteni.


Sfintele sărbători de Paște vor fi diferite, pandemia COVID-19 schimbând obiceiurile și pregătirile atât ale bisericii cât și ale noastre...
Trebuie să avem grijă unii de alții, să rămânem în siguranţă şi vom reuşi!

Îmi exprim speranța că vom găsi drumul cel drept: stăm acasă, urmărim slujba la televizor, aprindem lumânări și ne rugăm. Trebuie să arătăm iubire și solidaritate față de oamenii vârstnici, precum și grijă pentru sănătatea celor din jur!
Este un moment pe care nu l-a mai trăit niciunul dintre noi: o pandemie pe care nu ne-am dorit-o, care există, este tot mai amenințătoare și trebuie să luptăm cu ea.


Este momentul să arătăm prețuire față de preoții din biserici care apără sănătatea sufletului, dar și față de medicii din spitale care apără sănătatea trupului. Este momentul să avem deplină încredere în puterea rugăciunii, pentru că Dumnezeu lucrează spre binele nostru!


În încheiere, transmit câte un mesaj argeșenilor: 
„Sfintele sărbători de Paște să vă aducă sănătate, liniște și pace, iar lumina sfântă să coboare în casele și în sufletele tuturor”, dar și vouă celor de la “Ancheta” – publicație implicată în numeroase campanii desfășurate în lupta pentru evitarea răspândirii COVID-19 și care informează corect în această perioadă de grea încercare la nivel local, național și internațional.


Deputat PSD, Nicolae Georgescu