BOMBĂ!Exclusiv - Tatăl interlopului Emi Pian, Nicolae Duduianu, avea COVID!

UPDATE, ora 18:30

Tatăl interlopului Emil Pian, Nicolae Duduianu, care a decedat în urma unui stop cardio respirator la Spitalul Penitenciarului Mioveni, avea COVID-19. Conform surselor noastre, se pare că așa zisului „Regele Pian” i s-a prelevat o probă pentru noul coronavirus, rezultatul fiind pozitiv.
Mâine urmează să fie efectuată autopsia.

În acest caz este de așteptat deschiderea unei anchete în cadrul Penitenciarului Mioveni.
 

----------------------------------------------------------------

 

Nicolae Duduianu, zis „Regele Pian”, unul dintre liderii istorici ai temutului clan Duduianu, a murit la vârsta de 70 de ani în urma unui stop cardio respirator. Acesta a fost arestat anul trecut și condamnat la 5 ani și 10 de luni de închisoare după ce ar fi lovit intenționat cu mașina un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni în sectorul 5 al Capitalei.

CITEȘTE ȘI ... Ajută-ți profesorul să câștige Premiul Mentor pentru Excelență în Educație


Nicolae Duduianu era internat la Spitalul Penitenciarului Mioveni din data de 2 noiembrie, transferat de la Spitalul Penitenciar Jilava, suferind mai multe afecțiuni cronine. 

CITEȘTE ȘI ... Zi neagră! S-a stins pictorul Augustin Lucici! Fusese confirmat cu COVID-19


Conform polițiștilor, frații Nicolae și Ion Duduianu s-au ocupat, de-a lungul timpurilor, cu proxenetism, cămătărie, şantaj, trafic de droguri, furturi din locuinţe. Clanul a fost înființat la sfârșitul anilor 80. Ion Duduianu a murit în anul 2018, în penitenciarul din Găești. 

CITEȘTE ȘI ... Alegeri parlamentare 2020. Poți vota în alt oraș decât cel de domiciliu?

Nicolae Duduianu își pierduse fiul, interlopul Emil Pian, în urmă cu 4 luni, care a decedat după un scandal cu membrii altui clan din București.