Nicolae Dascălu: Vreau să continuăm ceea ce am început

Când este vorba despre administrație, despre ce a făcut și ce urmează să facă pentru Mărăcineni, primarul Nicolae Dascălu nu este prea darnic la vorbă. A fost, în schimb, darnic la fapte, iar saltul privind calitatea vieții comunității pe care l-a întregistrat localitatea din vecinătatea Piteștiului în ultimii ani este vizibil cu ochiul liber. Spune că nu ar fi reușit fără echipa sa și fără Consiliul Local, oameni care și-au dat interesul și alături de care a putut lucra eficient pentru interesul cetățenilor. Candidează din nou din partea PSD, iar proiectele de infrastructură pe care și le propune pentru următorii patru ani sunt cât se poate de aplicate, de concrete și vizează toate aspectele funcționale ale comunități, indiferent că vorbim despre infrastructura rutieră, infrastructura sanitară sau cea educațională 


”Stimați cetățeni ai comunei Mărăcineni,
Suntem în fața unui eveniment major al localității noastre, eveniment care va stabili destinul localității pentru următorii 4 ani.
În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată până acum și să vă solicit votul dumneavoastră pentru încă un mandat de 4 ani. Vreau să continuăm ceea ce am început, vreau ca și Comuna Mărăcineni să-și continue drumul către una dintre cele mai frumoase și moderne localități din țară. Pentru acest lucru avem nevoie de votul dumneavoastră la Primar, Presedinte Consiliul Județean, Consiliul Local, cât și la Consiliul Județean. Numai împreună vom putea fi o echipă puternică, care să ducă la realizarea acestui obiectiv.
Vă mulțumesc și vă aștept la vot!
Dumnezeu să binecuvânteze Comuna Mărăcineni și cetățenii ei!”