Nicolae Dascălu, candidatul PSD la Primăria Mărăcineni - omul faptelor, nu al vorbelor

Dragi cetățeni ai comunei Mărăcineni,


E un moment al bilanțului în administrația publică locală în această perioadă. Se împlinesc opt ani de la alegerile locale din iunie 2012, atunci când mi-ați acordat încrederea și votul și țin să vă mulțumesc! 
Eu cred că am demonstrat că sunt omul „faptelor” și mai puțin omul „vorbelor”. Stau mărturie lucrurile realizate în acest timp pe teritoriul comunei.
 Am asfaltat și modernizat cele mai importante artere, incluzând trotuarele și spațiul verde, am construit locuri de joacă pentru copii, am implementat programul de selectare a gunoiului inclusiv colectare resturi vegetale, devenind astfel o localitate curată cu o canalizare pusă la punct.
Am asigurat iluminatul public și un sistem eficient de supraveghere video pentru siguranța cetățenilor și scăderea ratei infracționalității pe toată raza comunei. 
 Zona blocuri are acum un alt aspect, am refăcut prin asfaltare căi acces, parcări, am creat parc, fântână, loc de joacă și am mărit numărul locurilor de parcare.
Am demarat și realizat centru de îngrijire copii și dispensar medical uman dotat cu echipamente moderne conform standardelor în vigoare. 
Am făcut multe, dar mai sunt încă multe de făcut. Multe proiecte sunt în derulare, multe altele vor începe curând, exact ce au nevoie oamenii într-o comună pentru a avea un trai asemănător cu cel de la oraș.
Pentru ca tot ce am construit să devină trainic este nevoie să consolidăm, pentru a consolida trebuie să continuăm ȋn ritmul ȋn care am ȋnceput, cu dǎruire, transparenṭǎ, speranṭǎ. Îmi doresc ca proiectele începute în Primărie să fie duse la bun sfârșit, oamenii au nevoie de lucruri concrete.  
Am intrat în această cursă electorală fiind conștient că am experiența managerială necesară, știu toate problemele care există în comunitate și cum trebuie rezolvate. Iubesc această  comună la fel de mult cum simt că o iubiți și voi și vreau ca în acest  mandat care urmează să punem un accent și mai mare pe dezvoltare și modernizare.
Avem multe de făcut pentru comunitatea noastră. Avem planuri, idei și mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine.
Să fim solidari și uniți în efortul comun de a face din comuna noastră, o comună modernă, frumoasă și prosperă.
Vă asigur că nu vă voi dezamăgi, iar ideea mea din campania electorală va rămâne aceeași în următorii patru ani: „Mărăcineniul se dezvoltă!”
Venṭi la vot!  Pentru ieri, pentru astǎzi, pentru mȃine. Pentru noi, pentru copiii noṣtri. Pentru o comunitate ȋn care binele este la el acasǎ. Pentru o comunitate ȋn care primeazǎ respectul, grija ṣi dragostea faṭǎ de oameni, faṭǎ de valorile neamului.
Vă mulțumesc pentru încredere! Continuăm împreună! Faptele vorbesc!
Dumnezeu să binecuvânteze comuna Mărăcineni și cetățenii ei! 


Primar Nicolae Dascălu