NICOLAE BARBU - UN OM PENTRU COMUNITATE!

STIMAȚI CETĂȚENI


Sunt peste 20 de ani de când am venit la PRIMĂRIA Valea Iașului, 4 ani viceprimar și 16 ani primar. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru voturile importante pe care mi le-ați acordat de 5 ori.
Este pentru mine nu doar o simplă obligație, acum la finalul celui de-al patrulea mandat de primar, ci și o datorie de onoare pe care mi-am asumat-o în fața dumneavoastră, aceea de a vă aduce la cunoștință lucrurile bune pe care, împreună, am reușit să le înfăptuim până acum în localitatea noastră, precum și acelea pe care le avem în vedere pentru perioada următoare. 
Este evident pentru orice om de bună-credință faptul că, în ultimii ani, comuna Valea Iaşului a făcut pași semnificativi înainte în ceea ce privește infrastructura publică, confortul cetățenilor, grija față de copii și tineri sau viața culturală și spirituală a comunității noastre. Așa cum fiecare dintre noi știe la fel de bine că încă mai sunt multe probleme cărora trebuie să le găsim rezolvare, astfel încât viața tuturor să fie una demnă de statutul nostru de comună cu direcție de dezvoltare europeană. Cum spuneam, începând din anul 2004, deci timp de 16 ani, am făcut eforturi pentru realizarea acestora. Tot ce am realizat în acești ani a presupus multe eforturi personale, inclusiv efectuarea de studii la o vârstă la care nu este ușor să înveți pentru a face față situațiilor ivite. 
De-a lungul timpului am avut marea satisfacție și onoare să reprezint Argeșul și România, dar în primul rând am reprezentat Valea Iașului, la diferite simpozioane internaționale, mai ales prin Asociația Comunelor din România, unde am învățat foarte multe probleme care țin de o bună administrare, despre servicii de utilitate publică. 

 Pe data de 27 septembrie 2020, vă chem să dați un vot masiv unei echipe formate din oameni care au mari realizări în viata personală (a se vedea studiile și funcțiile tuturor celor 14 de pe listă) și cea publică ( primii șapte de pe listă sunt primarul, viceprimarul și cinci consilieri în funcție). 

 

VOTAȚI POZIȚIA 3 PE BULETINUL DE VOT 
Nicolae Barbu - candidat PNL la Primăria Comunei Valea Iaşului

 

 

 

 


NICOLAE BARBU. Jurist, 64 de ani, căsătorit, având doi copii realizaţi, aflat în serviciul comunităţii locale din anul 2000. Treptele formării profesionale: absolvent al LICM Piteşti (1976), angajat la Electroargeş, maistru electromecanic, dispecer, şef Formaţie Aspiratoare (1976-2000), având în subordine 50-100 de oameni. Ales local - viceprimar în mandatul 2000-2004 şi apoi primar până în prezent. Permanent preocupat de desăvârşirea pregătirii profesionale menite să-l ajute în implementarea proiectelor de dezvoltare durabilă a comunei Valea Iaşului, a absolvit cursurile Facultăţii de Drept la Universitatea „Titu Maiorescu” (2009) şi deţine din 2011 un master în managementul administraţiei şi al serviciilor publice (Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, Piteşti - 2011). Tip serios, ambiţios, consecvent, printr-o bună organizare a reuşit, pas cu pas, să aducă schimbarea în bine a localităţii.