Nici un weekend fără bețivi la volan! Prinși conducând după ce au băut bine!

În ultimele 48 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, alături de cei ai structurilor municipale, au continuat seria acțiunilor de prevenire și combatere a evenimentelor rutiere la care se supun șoferii zi de zi.

Astfel, ca urmare a abaterilor constatate,  polițiștii rutieri au aplicat 235 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.565 lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului la circulație 14 permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

#Un bărbat din Schitu Golești a refuzat recoltarea probelor biologice

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Câmpulung l-au identificat pe P.A , în vârstă de 53 de ani , din comuna Schitu Golești , care a condus un vehicul pe raza municipiului Câmpulung în timp ce era sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost reținut de polițiști, acesta a refuzat recoltarea probelor biologice pentru a se afla cât alcool avea în aerul expirat. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal conform art.337 din Codul Penal. După ce într-un final i s-au recolat probe, s-a descoperit că avea 1,00 mg/l alcool în aerul expirat.

#Dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului la Poiana Lacului

Ieri, polițiștii  secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, l-au identificat pe T.F, de 38 de ani care conducea un autoturism pe DN67 B, sub influența băuturilor aloolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de unde reie că avea o alcoolemie de 0,53 mg/alcool.  În speță, i-a fost întocmit dosar penal conform legii.

#Nici municipiul reședință de județ nu a făcut excepție de la consumul de băuturi la volan, în acest weekend

Astfel, în cursul zilei de astăzi, un individ de 28 de ani, a fost surprins de către polițiștii Biroului Rutier Pitești, conducând un autoturism, pe strada Cozia, sub influența băuturilor alcoolice. Acesta  avea 0,46 mg/l alcool în aerul expirat. Și acestuia i-a fost întocmit dosar penal conform legii.

#Un individ din București, prins beat la volat pe străzile din orașul Basarabilor

C.F , în vârstă de 35 de ani, a fost surprins de către polițiștii Biroului Rutier din Curtea de Argeș, conducând un autoturism pe strada Progresului. Ca și în cazul celorlalți inculpați amintiți mai sus,  și acestuia i s-a întocmit dosar penal conform legii, având o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.