NEWS! PNL Argeș a decis: susținere totală pentru Ludovic Orban!

În această seară, Biroul Permanent Județean al PNL a decis susținerea actualului președinte Ludovic Orban la președinția partidului. După cum se știe, statutul de lider al acestuia este puternic contestat în ultima perioadă de o echipă în fruntea careia s-a poziționat europarlamentatul Rareș Bogdan. Se așteaptă în acest sens o poziționare a liberalilor din țară, iar filiala Argeș a vrut să fie printre primele care își expune poziția.

CITEȘTE ȘI ... Te-ai imunizat anti-Covid? Vezi ce este recomandat după vaccinare

Ca atare, conducătorii organizației s-au renunit în această seară și cu 29 de voturi pentru au decis să își proclame susținerea față de fostul premier. Această susținere implică, la pachet, susținerea președintelui filialei, Adrian Miuțescu a cărui relație extrem de apropiată cu Ludovic Orban este de referință și larg cunoscută. În decizia pe care urmează să o anunțe public, liberalii au invocat faptul că, în calitate de premier, Ludovic Orban "a menținut echilibrul economic și social al țării într-o perioadă extrem de dură" și a înregistrat rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale. 

CITEȘTE ȘI ... Dr. Adrian Tase - TOP 10 MOTIVE pentru care trebuie să te vaccinezi

De asemenea, PNL Argeș a decis să dezavueze, prin aceeași rezoluție, atacurile publice din interiorul partidului și să enunțe ideea că neînțelegerile se pot discuta în interiorul partidului.

CITEȘTE ȘI ... Mutațiile virusului provoacă îngrijorare! Cercetător român la Oxford, despre noul tip de COVID

Decizia a fost adoptată într-o ședință desfașurată în această seară, sedință care tocmai s-a încheiat.