News! Olandezul criminal ar mai fi făcut o victimă


Olandezul care a răpit și a ucis o fetiță la Dâmbovița ar mai fi făcut o victimă în anul 2016. 

Totul s-ar fi petrecut în Iași, acolo unde bărbatul ar fi petrecut câteva zile între 13-16 iunie 2016. Se pare că în data de 15 iunie 2016, doi părinși din Horlești, Iași, au cerut ajutorul poliștilor spunând că fiica lor, în vârstă de 8 ani, ar fi fost luată din fața casei de un necunoscut, iar apoi ar fi fost dusă pe un câmp și agresată sexual. 

Atunci, in 2016, a fost deschis un dosar penal si s-au facut verificari. Agresorul, însă, nu a fost prins, iar asta pentru că pe data de 16 iunie olandezul, care se presupune că ar fi comis și această faptă, a plecat din România.

Potrivit reporterilor cotidianului Bună ziua Iași, pe 15 iunie 2016, olandezul se deplasa cu un autoturism marca Skoda prin judetul Iasi. Asa a ajuns in comuna ieseana Horlesti. A dat cateva ture prin sat si a intalnit o copila, pe atunci in varsta de 8 ani. Micuta a plecat de acasa pana la magazin, vrand sa cumpere doua paini si un suc.

De precizat este ca magazinul se afla la aproximativ doua-trei sute de metri de casa copilei. Olandezul s-ar fi apropiat cu masina de ea si ar fi ademenit-o cu o guma de mestecat. Micuta care avea in mana o sacosa, s-a urcat in masina olandezului crezand ca acesta vrea sa faca o fapta buna si ca o va lasa in fata casei in care locuieste. Nu s-a intamplat insa asta.


Micuta i-a spus barbatului sa opreasca in fata gardului verde, acolo unde locuia. Acesta nu a oprit acolo si a condus aproximativ doi kilometri pana la iesirea din sat. Acolo, ar fi luat-o pe copila in brate si ar fi mangaiat-o in zonele intime. Speriata din cale- afara, copila a inceput sa tipe ca din gura de sarpe. In acel moment, agresorul s-a speriat probabil si a intors masina, lasand-o pe copila in fata casei. Pana sa fie adusa inapoi de agresor, parintii fetei aflasera deja ce s-a intamplat de la o vecina care a vazut cand micuta s-a urcat in masina necunoscutului.


Imediat, parintii fetei au sunat la 112 si au spus ca fiica lor a fost luata de un necunoscut din fata casei. Pana sa ajunga politistii la locul indicat, copila s-a intors.


In 2016, politistii ieseni au demarat o ampla ancheta. Au discutat cu vecinii, au cautat imagini de pe camerele de supraveghere si au facut tot felul de demersuri, insa, fara rezultat. Ancheta nu a fost nici pana acum finalizata, pentru ca autorul a fost de negasit. Micuta de 8 ani de la Iasi a scapat doar cu o sperietura pe cinste, dar, oricand ar fi putut avea soarta Mihaelei Adriana Fieraru, fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii, care vinerea trecuta nu s-a mai intors acasa de la scoala si a fost gasita duminica, moarta.