NEWS! Ce au descoperit anchetatorii în sacul cu rămășițe umane găsit luni

Noi informații în cazul Caracal de la procurorii DIICOT. Cenușa din sacul găsit luni, în pădurea de la marginea Caracalului, a fost cernută, fiind descoperite fragmente osoase și dinți. Verdictul legiștilor, la o primă examinare, este că aceste resturi sunt, cel mai probabil, de natură umană.

 


 

Anchetatorii au găsit alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată marți de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, anunță DIICOT.

CITEȘTE ȘI ... Muzica live, soare și preparate delicioase! Toate la Veranda by Hush

Procurorii DIICOT, împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, au continuat marți percheziția la casa din Caracal a lui Dincă Gheorghe, dar au făcut cercetări și într-o zonă indicată de suspect, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti.

"În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți. Menționăm că, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană", se arată într-un comunicat de presă DIICOT, citat de Mediafax.

În acest dosar, au fost audiate mai multe persoane, iar procurorii au făcut percheziții informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul lui Gheorghe Dincă, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu.

CITEȘTE ȘI ... Salvată de polițiștii locali! Se tăiase pe mâini

Procurorii DIICOT au găsit luni un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susține că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.


Sursa: Digi24.ro