NEWS ALERT! SNSPA suspendă cursurile 3 zile!

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a luat decizia de a suspenda cursurile în perioada 10 - 13 martie, ca urmare a măsurilor împotriva răspândirii coronavirusului. De asemenea, conferințele, lansările de cărți, workshop-urile, dezbaterile  etc vor fi anulate. 


Hotărârea îi vizează doar pe studenți. Angajații universității își vor desfășura activitatea conform programului de lucru obișnuit.


„Potrivit datelor prezentate de specialişti, problematica infectării cu noul coronavirus (Covid-19) este într-o dinamică insuficient cunoscută, așa că prefer o abordare precaută, care să ne ajute să-i protejăm pe studenți și să evităm eventuale probleme. Studenții SNSPA nu vor participa la cursuri până la finalul săptămânii, urmând ca vineri, 13 martie 2020, după o consultare mai largă, inclusiv cu autoritățile, să luăm o decizie privind modalitatea de desfășurare a cursurilor începând de luni, 16 martie 2020”, susține prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA


 

Patru universități din țară și-au suspendat activitățile didcatice pentru studenții facultăților de Medicină. Este vorba despre Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila” din București, UMFST Târgu Mureș, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea "Ovidius" din Constanța.