(video) Sechestru de 27,3 milioane de euro pe averea lui Liviu Dragnea!

Liviu Dragnea a ajuns cu o întârziere de 33 de minute la sediul DNA, acolo unde a fost citat pentru ora 17:00! Șeful PSD a fost chemat de procuroarea Alexandra Lăncrănjan pentru a i se aduce la cunoștință instituirea sechestrului asigurator pe avere în cel mai recent dosar de corupție. Este vorba despre un sechestru de 27,3 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI .... ACUM! Trafic blocat la Dâmbovicioara - Un tir a ajuns cu remorca în...


Președintele Camerei Deputaților a fost apărat de cei 20 de jandarmi veniți la sediul DNA. Aceștia au încercat să-i creeze spațiu pentru a ajunge în sediul DNA, lucru ce s-a și întâmplat după îndelungi eforturi. 
Liviu Dragnea a fost primit atât cu aplauze din partea susţinătorilor, cât şi cu scandări care îi cer demisia, venite din partea contestatarilor.

Președintele Camerei Deputaților a refuzat să ofere declarații.

CITEȘTE ȘI ... Se aprind beculețele în Pitești! Concert Carla’S Dreams și foc de artificii!

Liviu Dragnea este acuzat pentru fapte comise pe vremea când conducea CJ Teleorman, de constituirea unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

DNA vrea să se asigure că prejudiciul din dosarul Tel Drum, în care este urmărit penal şi Liviu Dragnea, poate fi recuperat în cazul în care acuzaţiile vor fi confirmate şi pedepsite de judecători. Procurorii vor impune sechestru în acest dosar, în care prejudiciul estimat până în acest moment este de 20 de milioane de euro şi 30 de milioane de lei.

CITEȘTE ȘI ... Bibiana Stanciulov - în juriu la ”Chefi la cuțite”!

 

Liviu Dragnea a urcat în mașină într-un cor de huiduieli și aplauze: Bravo! Huo!

„Justiţie! Justiţie, nu corupţie!”, strigau cei care sunt împotriva lui Liviu Dragnea. „Demisia”! „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”! „Nu vrem să fim conduşi de hoţi Nu scăpaţi”!, „Rezist, insist, sunt anticomunist!, au continuat manifestanții anti-Dragnea.

„DNA fără cucuvea! La puşcărie Kovesi!”, se auzea, pe de altă parte, din tabăra susținătorilor.