Se închid: sălile de fitness, saloanele, restaurantele și barurile

Marcel Vela a anunțat marți seara că se suspendă activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Se opresc toate zborurile din & spre Spania!

Vorbim despre activitățile de servire şi consum a produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior. Tot acesta a menționat că serviciile de livrare, drive-in și room service pot funcționa în continuare

„Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, activitate organizată de: restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop, din interiorul sau exteriorul locației. Este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de genul drive-in, room service sau livrare la client”a precizat Vela într-o declaraţie la sediul MAI.

.

 

Sălile de fitness și saloanele de înfrumusețare

 

Ministrul de interne,  Marcel Vela, a anunțat închiderea și a sălilor de fitness și saloanelor de înfrumusețare.

Se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, religoasesportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise”

 

 

Evenimente peste 100 de persoane - interzise

 

Se interzice, de asemenea, desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100  de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de cel puțin un metru.

 

 

Deciziile au fost luate într-o ședință a Comitetului de conducere a MAI, la care au participat secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat