(video) NEWS ALERT! Două noi persoane depistate pozitiv în Argeș!

Alte două persoane aflate în carantină în centrul special amenajat din Pitești au fost confirmate în această dimineață ca fiind pozitive și au fost preluate de echipajele ISU cu izoleta. Vorbim despre două femei (46 de ani, respectiv 56 de ani), din aceeași familie, persoane întoarse recent dintr-o zonă roșie (Italia) și plasate în carantină - ca atare fără contact cu alte persoane. Una dintre femei a avut și fiul alături de ea, tot în carantină, dar în cazul acestuia nu există încă o confirmare prin testare. Se așteaptă răspuns.

În afară de aceste două cazuri și de primul pacient (bărbat, 46 de ani) depistat pozitiv tot în carantină, din cauza deciziei autorităților de a nu mai informa oficial situația pe județe, nu putem spune cu exactitate care este numărul total al pacienților pozitivi COVID-19 din Argeș. Conform surselor redacționale, ieri, o femeie s-a prezentat din proprie inițiativă la Spitalul Bălcescu și a fost trimisă după-amiază la București, ceea ce crează premisele unui alt caz, dar fără confirmare oficială. Tot ieri, 4 șoferi de TIR din zone diferite ale județului (Pitești, Mioveni, Curtea de Argeș și Izvoru) s-au prezentat la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Bălcescu acuzând simpotome. Revenim de îndată ce avem alte informații și detalii verificate conform regulilor jurnalistice pe acest subiect.

De ce nu putem să vă comunicăm statistica totală oficială? Citește aici....IMPORTANT! Autoritățile au interzis difuzarea cazurilor pe județe!