News Alert! Angajată a Lear Câmpulung- confirmată cu COVID-19!

Angajată a Lear Câmpulung- confirmată cu COVID-19!


O angajată a fabricii Lear Corporation, sucursala din Câmpulung, a fost confirmată cu noul virus COVID-19, potrivit surselor noastre. Se pare că femeia, în vârstă de 52 de ani, din Godeni, s-ar afla în stare gravă, iar astăzi ar fi fost transportată cu izoleta la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce ieri a ajuns cu simptome specifice virusului la spitalul din Câmpulung, secția de Boli Infecțioase. Rezultatul testului în cazul acesteia ar fi ieșit pozitiv, conform informațiilor noastre.

Cel mai probabil, colegii femeii care prezintă simptomele coronavirusului vor fi și ei supuși testării.

Reamintim că în Argeș sunt 270 de persoane în caratină și alte 8799 în izolare la domiciliu, potrivit datelor transmise luni, 30 martie, de Instituția Prefectului.

Vezi AICI situația în Argeș

 

Totodată, vă reamintim că în urma unor dispoziții venite la nivel național, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a anunțat presa că NU ni se vor mai comunica oficial, nici confirma, nici infirma, date privind cazurile de COVID- 19 identificate în județe.

În traducere, tot ceea ce autoritățile publice sunt dispuse să mai dea publicității pe această temă, este statistica națională, fără nicio detaliere pe județe. Prin urmare, ne vedem nevoiți să lucrăm în orb, adică să difuzăm informații doar în baza propriilor surse, fără a mai putea avea confirmarea sau infirmarea acestor date din partea organismelor abilitate să gestionese criza la nivel județean.

De ce nu putem să vă comunicăm statistica totală oficială? Citește aici....IMPORTANT! Autoritățile au interzis difuzarea cazurilor pe județe!