NEWS! Află unde te poți vaccina anti-COVID în Argeș! Lista centrelor...

Azi, Comitelul Județean pentru Situații de Urgență a stabilit lista centrelor de vaccinare pentru campania de imunizare a populației împotriva COVID-19.

Astfel, avem:

3 centre în Pitești, pe Bd Eroilor nr 26-28
1 centru în Câmpulung, str Doctor Costea nr 9
1 centru în Curtea de Argeș, Bd Basarabilor nr 28A
1 centru în Mioveni, Spitalul orășenesc Mioveni
1 centru în Costești, Policlinica Costești, str Pieței
1 centru în Ștefănești,  str Coasta Câmpului nr 42
1 centru în Bârla, str Mozăceni Vale nr1
1 centru în Boteni, Centrul de permanență Valea Iașului
1 centru în Bradu, Baza Sportivă
1 centru în Micești, Dispensar Uman, sat Micești
1 centru în Mărăcineni, Centru de Permanență, sat Argeșelu
1 centru în Topoloveni, str Parcului nr 9

CITEȘTE ȘI ... Crăciunul și Revelionul - cu restricții! Vezi care sunt

 

Tot în Comitelul Județean pentru Situații de Urgență au fost stabilite următoarele:

- Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în intervalul orar 6,00 - 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în localitățile Aninoasa, Cotmeana, Negrași, Suici și Vulturești.
- Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6,00 - 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în localitățile Aninoasa, Cotmeana, Negrași, Suici și Vulturești.
- Se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în localitățile Bughea de Sus, Căteasca, Domnești, Drăganu, Leordeni, Lunca Corbului, Morărești, Stolnici și Uda.
- Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în localitățile Bughea de Sus, Căteasca, Domnești, Drăganu, Leordeni, Lunca Corbului, Morărești, Stolnici și Uda.
- Se suspendă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc în localitățile Bughea de Sus, Căteasca, Domnești, Drăganu, Leordeni, Lunca Corbului, Morărești, Stolnici și Uda.
- Sunt interzise activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, în localitățile Bughea de Sus, Căteasca, Domnești, Drăganu, Leordeni, Lunca Corbului, Morărești, Stolnici și Uda.

Măsurile intră în vigoare începând cu data de 10 decembrie, ora 00:00 pentru o perioadă de 14 zile.