NEW DESIGN COMPOSITE - un brand care mizează pe inovaţie!

New Design Composite a atins „majoratul” în luna aprilie 2020. Împlinirea celor 18 ani a venit chiar în mijlocul pandemiei şi a reprezentat un moment de cotitură, de reinventare, de intrare într-o nouă etapă pentru companie.

„Suntem antreprenori, trebuie să ne reprofilăm ca să supraviețuim.”, a fost dictonul celor doi manageri Olimpia şi Marian Doru, fondatorii New Design Composite.

Astfel, cu mari eforturi în spate, birocraţie cât cuprinde, New Design Composite a renăscut, creând o nouă gamă de produse.

„În prima fază, după declararea stării de urgență, am trimis oameni acasă, în concediu de odihnă sau fără plată. Altă soluție 
nu vedeam atunci! În următoarea săptămână, ne-am dezmeticit puțin, ne-am spus că nu se poate așa ceva. Soțul meu a știut că una dintre materiile noastre prime, cu o rețetă potrivită, ar putea fi folosită pentru a produce și a ne înregistra ca producători de produse biocide, dezinfectanți de mâini și de suprafețe.”, ne-a declarat Olimpia Doru.

Astfel, în portofoliul companiei a apărut o nouă gamă de produse biocide, atât pentru igiena umană, cât şi pentru suprafeţele din jurul nostru (locuinţă sau serviciu) înţelegând astfel să onoreze promisiunile de valoare, declarate încă de la înfiinţare. Mai mult, s-a introdus şi serviciul de livrare la domiciliu pentru a veni în sprijinul clienţilor, care au trebuit să respecte restricţiile de circulaţie. 

 

GAMĂ NOUĂ DE PRODUSE BIOCIDE 

- Dezinfectantul pentru mâini, antibacterian este disponibil în două variante: lichidă şi gel. Creează o senzaţie plăcută, răcoritoare, iar substanţele protectoare şi hidratante pentru epidermă asigură echilibrul lipidic prevenind apariţia zonelor uscate şi senzaţia de piele crapată după utilizări multiple. Dezinfectantul sub formă de gel este ambalat și în recipiente mici, de 100 ml sau 200 ml, ceea ce înseamnă că îşi găsește locul şi într-o geantă şi în buzunarul unui meseriaş! De asemenea, poate fi utilizat cu succes și în dispenserele deja montate! Dezinfectează, hidratează şi  protejează pielea mâinilor în acelaşi timp! 
- Dezinfectantul pentru mâini, ALCOOL 70%vol. (alcool sanitar) marca comercială „MEEDSAN”, este o soluţie hidroalcoolică limpede, fără impurităţi, gata preparată, numai pentru uz extern. Este dezinfectantul cu cea mai mare notorietate și este cel mai des utilizat.  - Dezinfectant biocid de suprafaţă. Se aplică prin aplicare/pulverizare/ ştergere şi este potrivit pentru cabinete sportive, aziluri, instituţii de utilitate publică, transport (privat sau public), săli de wellness/fitness, saloane de înfrumuseţare, restaurante, hoteluri, grădini în aer liber, malluri, unităţi agroalimentare, spaţii comerciale, activităţi de producţie, activităţi industriale. Dezinfectantul lichid este eficient atât în spaţii închise, cât şi în spaţii deschise. 
- Soluţie cu efect dezinfectant pentru  porţi / tuneluri. Fără pete după utilizare. În timpul pulverizării substanţa intră în contact, în acelaşi timp, atât cu pielea umană, cât şi cu suprafeţele conexe (ale porţii în sine sau cu ramele de ochelari, încălţămintea, hainele persoanei care trece prin acest dispozitiv).


Cu 18 ani de experienţă, New Design Composite are un portofoliu impresionant de produse şi de clienţi, inclusiv din afara graniţelor ţării. Primele produse care au purtat marca New Design Composite sunt cele din  răşini, armate cu fibră de sticlă şi materiale compozite. Ulterior, compania a început să producă AdBlue – marcă înregistrată VDA, la care s-au adăugat, ulterior, lichid de parbriz vară/iarnă, antigeluri auto, apă demineralizată, degivrant, care pot fi găsite în staţiile PECO, în METRO, Dedeman, precum şi la sediul său din Piteşti, la intrarea pe autostrada A1. Astfel, New Design Composite se remarcă prin faptul că a adus multe premiere şi produse unice pe piaţa din Argeş.

„Încă de la început, compania noastră şi-a propus îmbogăţirea gamei de produse oferite, an de an, şi astfel am încercat să aducem modele sau produse noi în piaţă.”, ne-a declarat Olimpia Doru.