Nepoata fostului director de la ICN a eliminat-o pe Irina Begu la Miami Open 2019

Bianca Andreescu, câștigătoarea de la Indian Wells, e eliminat-o pe jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 70 WTA, în primul tur al turneului de la Miami. Meciul a avut loc joi, iar Begu a fost învinsă de Andreescu, locul 24 WTA, cu scorul de 4-6, 7-6 (2), 6-2, în două ore şi 33 de minute.

Primul set a început cu un serviciu pierdut al lui Andreescu, care şi-a revenit apoi şi a făcut break pentru 2-2. Însă imediat sportiva din Canada a mai pierdut un serviciu, iar la final Begu a câştigat setul cu 6-4, scrie News.ro.

În al doilea set s-a înregistrat o revenire spectaculoasă a Biancăi Andreescu, de la 1-5 la 7-6 (2), cu trei break-uri şi trei mini-break-uri. Ea a salvat şi o minge de meci.

CITEȘTE ȘI ... Fiica unor piteșteni - campioană la Indian Wells GALERIE FOTO

Setul trei a fost la discreţia Biancăi Andreescu. În 41 de minute, ea a făcut break de două ori şi s-a impus cu 6-2.

Bianca Andreescu este nepoata fostului director de la ICN (Institutul de Cercetări Nucleare), Nicolae Andreescu. În anii '90, tatăl sportivei a emigrat în Canada. Primele lecții de tenis le-a luat când era mică chiar la Pitești, când părinții ei s-au reîntors în tara pentru câțiva ani. De asemenea, primul ei profesor este Gabriel Hristache, antrenor de tenis și astăzi la Pitești.