Nelu Tătaru - măsurile dure luate de ex-prefectul Soare au minimizat răspândirea COVID-19!

Săptămâna trecută, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a fost prezent în Argeş, unde a avut o întâlnire cu reprezentanţii medicilor de familie, dar şi o vizită la Centrul de Transfuzie, unde funcţionează aparatul de plasmafereză şi una la Curtea de Argeş. Cu acest prilej, ministrul Tătaru s-a reîntâlnit cu Emanuel Soare, cu care a ținut permanent legătura în perioada în care acesta a fost prefect. Cu această ocazie a ţinut să îi mulţumească public pentru buna colaborare.

„Printr-o comunicare permanentă,  am gestionat situația pandemică și am reuşit să realizăm o evaluare perfectă, corectă la nivel local, ceea ce ne-a permis să preîntâmpinăm un număr crescut de cazuri și de victime. La insistențele domnului Miuțescu am reușit să aducem la Pitești acel aparat de plasmafereză, pentru a salva alţi pacienţi.”, a declarat ministrul Sănătăţii la Piteşti. 

 

 

  Administraţia locală și județeană trebuie să pună umărul pentru redeschiderea spitalelor pentru pacienții non-COVID


Emanuel Soare, în prezent candidatul PNL la Consiliul Judeţean Argeş, a subliniat sprijinul acordat de ministrul Nelu Tătaru, care s-a concretizat în TIR-ul ATI, aparatul de plasmafereză şi echipamentul de testare PCR.

„I-am mulțumit personal ministrului Sănătății, Nelu Tataru, pentru sprijinul acordat argeşenilor și sistemului de sănătate din județ în timpul pandemiei de coronavirus. Domnul ministru a fost astăzi la Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești, unde, datorită insistențelor președintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu, și eforturilor dânsului, funcționează un aparat de plasmafereză. Ca prefect al județului, mi-am dorit ca în Argeş să funcționeze acest aparat, folosit pentru tratamentul pacienților COVID, dar și cât mai multe aparate de testare PCR. Le mulțumesc argeşenilor care au donat plasmă pentru tratamentul bolnavilor COVID, reacția acestora, de solidaritate și empatie, depășind așteptările tuturor. Guvernul PNL a fost întotdeauna alaturi de argeșeni, inclusiv prin trimiterea unei unități mobile ATI la Spitalul Județean, lucru pentru care am insistat când eram prefect. Acum, administraţia locală și județeană trebuie să pună umărul pentru redeschiderea spitalelor pentru pacienții non-COVID. Dacă până acum unii nu au fost în stare, noi vom demonstra că se poate!”, a declarat Emanuel Soare. 

 

 

 Ministrul Nelu Tătaru, întâlnire cu medicii de familie din Argeș 


Emanuel Soare l-a însoţit pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi la întâlnirea cu medicii de familie, un segment care s-a simţit neglijat în această perioadă şi care au avut multe de spus.

„Am participat azi la o întâlnire, la Curtea de Argeș, între ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și medicii de familie din județ. Întâlnirea a fost organizată de președintele CAS Arges, Cristian Mitrofan, fiind posibilă mulțumită insistențelor președintelui PNL Argeș, Adrian Miutescu. Președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, doamna Mariana Boșneag, a avut ocazia să discute faţă în față cu domnul ministru, căruia i-au fost prezentate problemele cu care se confruntă medicii. Domnul ministru a propus soluții, întâlnirea fiind extrem de benefică. De asemenea, am avut ocazia, împreună cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, deputatul Dan Bica și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, să vizităm Spitalul Curtea de Argeș. Unitatea se confruntă cu mai multe probleme, fiind foarte utilă pentru pacienții din zona de nord a județului.
Nu în ultimul rând, împreună cu domnul ministru, am fost la Mănăstirea Curtea de Argeș, un loc pe care, după cum susțineam și altă dată, fiecare român ar trebui să-l viziteze cel puțin o dată. Sunt convins că atât orașul regal, cât și spitalul municipal din Curtea de Argeș ar putea beneficia din plin de o administrație liberală. Se poate și în Argeș!”, a completat Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș.

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul National Liberal - Filiala  Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200012