Ne protejăm în stil autentic românesc!

Argentina Culcuș a demarat o campanie de distribuire gratuită a măștilor de protecție în orașul Mioveni. Cel mai nou proiect îl reprezintă măștile cu mesaje motivaționale.

Fabrica de ii “Iioana” confecționează măști pentru a ne proteja în stil autentic românesc.


”Dragă omule,

Aceste momente dificile ne-au demonstrat faptul că fiecare dintre noi poate contribui la o zi de maine mai bună, mai liniștită, mai în siguranță.

Am inteles ca puterea nu stă în mâinile unui singur om, ci este compusă din milioane de mâini dornice să ajute și să facă bine. 

Am înțeles că în aceste momente pe care le traversam, singurul crez al muncii mele este AJUTORUL. 

Așa că, mi-am transformat Fabrica de Ii “Iioana” într-un mic atelier de confecționat măști. Desigur, nu vorbim de măști care asigură o protecție de 100% împotriva noului coronavirus SARS-CoV-2, însă în lipsa totală a unor astfel de instrumente, măștile confecționate de fabrica noastra vă pot oferi o mica “armă” atunci când sunteți nevoiți să ieșiți din casă. 

Dragă omule, m-am gândit la tine și mi-am dat seama că în aceste momente grele banii nu mai au nicio valoare, nu-ti mai aduc nicio mulțumire. Așa ca, începând de săptămana viitoare, de luni până vineri, am să distribui toate măștile confecționate de “Iioana” în Mioveni, orașul meu natal.
Pentru a limita orice fel de contact, măștile vor fi plasate în cutiile dvs. poștale (evident, intr-un plic sigilat, pentru a nu exista niciun fel risc). 

Vă doresc tuturor multă sănătate si putere, pentru a putea depăși acest moment dificil în care se află omenirea. 

Doamne ajută!”