My Barber- readuce în viața Piteștiului farmecul frizeriilor de altădată

După cum probabil știți din cărți sau din filme, în vremurile de odinioară, frizeriile erau adevăratele centre de presă ale vremii, iar frizerii cei mai buni prieteni. Ei jucau în societate rolul de psihologi, de duhovnici, de confidenți, de comedianți, de tot ceea ce le cerea clientul. Iar alegerea bărbierului sau a frizerului constituia o adevărată artă.

Este exact ceea ce ne-am propus și noi. Să readucem în sufletele voastre atmosfera din vechile frizerii, unde burghezia și oamenii simpli dădeau buzna pentru un bărbierit în cel mai tradițional stil.
My Barber Pitești este locul unde profesionalismul, pasiunea și calitatea se reunesc pentru a-ți oferi răsfățul pe care îl meriți. Bărbații sunt ființe puternice, carismatice, care necesită un loc al lor, special creat pentru destindere, relaxare și dichis.

Fie că te pregătești de un eveniment important sau e doar o zi obișnuită, în locația noastră din centrul Piteștiului vei avea parte de atenție la detalii, o vorbă bună, băutură la alegere și vei fi tratat cu cele mai bune produse.


Ne găsiți în Pitești, pe strada Victoriei Nr.34 sau la numărul de telefon: 0770.238.077.