Mulţi dintre candidaţi şi-au suspendat Facebook-ul!

Dacă până vineri candidaţii argeşeni şi partidele lor politice au invadat facebook-ul cu pagini şi conturi deschise special pentru campania electorală (postând cu frenezie fotografii, afişe şi programe electroale), începând de sâmbătă dimineaţă cei mai mulţi dintre ei au dispărut efectiv din mediul online.  
De teamă să nu încalce legea alegerilor locale, foarte mulţi dintre candidaţi au ales să-şi suspendate paginile, anunţând că vor reveni luni, 6 iunie. Printre cei pe care nu îi mai puteţi găsi la această oră pe Facebook se numără Cornel Ionică, Ion Georgescu şi Argentina Culcuş. Ceilalţi şi-au limitat, de asemenea, activităţile de socializare, alegând să nu mai posteze nimic, fără a purcede însă şi la suspendarea conturilor. Printre puţinii care au mai postat ceva astăzi s-au numărat Mircea Andrei (PAM) şi Cătălin Bulf (PMP), dar mesajele lor s-a limitat excluiv la îndemnul ca oamenii să participe la vot!

⇒ Candidat la Consiliul Local Mioveni - La mulţi ani cu sigla PSD!

Evident, prevederile legii nu au ajuns însă la toţi candidaţii, fie şi numai dacă avem în vedere cazul lui Petre Livezeanu, dascăl de profesie, candidat la Consiliul Local Mioveni care a profitat de faptul că astăzi este Ziua Învăţătorilor şi le-a transmis colegilor un mesaj de La mulţi ani pe contul său de facebook, numit Pedro Live. Şi-o machetă cu trandafiri cu tot! Plus  o frumuseţe de campanie pro-PSD cum nu a mai văzut Legea Electorală de 24 de ore încoace: "Dragi colegi din toată ţara, vă transmit sănătate, putere de muncă şi să luptăm pentru salarii decente. PSD a făcut asta şi este de partea ta prin întregirea salariilor. Votează echipa care face lucururi alături de tine pentru educaţie de calitate", a postat candidatul - care este, conform profilului său şi angajat al Consiliului Judeţean. Câteva ore mai târziu, sesizat probabil asupra stării de ilegalitate a şters frumoasele îndemnuri.