(video) Virgil Baciu, premiu de excelență la Balul Ancheta!

”Se acordă Premiul de Excelență, secțiunea Administrație, domnului Virgil Baciu

Pentru performanța de a pune pe harta lumii comuna pe care o conduce, prin organizarea primului festival rock din mediul rural, Stonebird Festival, în paralel cu numeroase acțiuni și evenimente având ca scop cultivarea și conservarea tradițiilor locale, pentru valorificarea cu succes a potențialului turistic al zonei Corbi și realizarea unor investiții de o importanță majoră pentru comunitate.” 


”Mă bucur că acest festival a devenit foarte apreciat într-un timp foarte scurt și că pe harta rockului din lume a fost pusă și localitatea Corbi.”, a declarat primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, în cadrul evenimentului ”Balul Ancheta 2018”.

 

Edilul i-a îndemnat pe invițați la unitate națională, mai ales că ne apropiem de ziua cea mai importantă a țării, 1 Decembrie.
”Îmi doresc ca 1 Decembrie să ne găsească mai uniți ca niciodată!”, a adaugat Virgil Baciu.

 

Mulțumiri au fost adresate și pe pagina personală de Facebook:
”Acest premiu îl împart cu toți ; cei care au venit cu ideea , cei care au organizat , cei care au votat in CL , cei care au participat si cei care m-au susținut in realizarea proiectelor in comuna Corbi . Va așteptam la STONEBIRD FESTIVAL , ediția a doua in perioada 9-11 August 2019”.