(video) Moș Nicolae a ajuns mai devreme la copiii sărmani! Romanticii le-au cântat colinde și le-au dăruit...

Nu au avut niciodată jucării, nu am mâncat niciodată cozonac, nu se uita la desene animate și știu că cei doi bătrânei care aduc daruri copiilor în luna decembrie, Moș Nicolae și Moș Crăciun, sunt tot timpul obosiți și de aceea nu mai ajung și la ei.

Pentru foarte mulți copii nevoiași, sărbătorile vin fără cadouri. Așa s-ar fi întâmplat probabil și în cazul a 6 copilași din localitatea argeșeană Cateasca, daca trupa Romanticii n-ar fi mers să-i viziteze, noaptea trecută, evident, cu muuuuulte daruri. 

Ca în fiecare an, membrii formației Romanticii au dat dovadă că le pasa de semenii lor. Aceștia au jucat rolul lui Moș Nicolae pentru mai multi copii din judetul Arges. Nu stiau că li se va trece pragul, dar gazdele au rămas extrem de impresionate de gestul baietilor care le-au cantat colinde și le-au dăruit plase încărcate cu de toate. Cei mai bucuroși au fost copiii, care au  primit foarte multe dulciuri și jucării. Ca drept răsplată, una dintre fetite, eleva în clasa a II-a, le-a arătat baietilor carnetul de note. FB pe linie! Cu siguranță, Moș Nicolae nu a gresit să-i aducă daruri în noaptea de 4 spre 5 decembrie și nu cu o noapte mai târziu, cum este datina.  Membrii formației Romanticii promit sa fie in rolul Moșului pentru cat mai multi copii nevoiași. Misiunea Moșului nu ar fi avut un așa rezultat fara ajutorul preotului Iulian, din localitate, dar și fără cel al Oanei și al lui Fabian, copiii lui Jan Stănculeț și Cătălin Dăscălița, care au jucat rolul spiridușilor.