Un argeșean traversează Oceanul Atlantic în scop caritabil!

Ionuț Olteanu este un tânăr argeșean care ne face mândri peste horare. În prezent, IOnuț participă, în scop caritabil, la o competiție care consta în traversarea Oceanului Atlantic într-o barcă cu vâsle.

CITEȘTE ȘI ... Nou în Pitești! Marea deschidere - vineri!

Ionuț OLteanu are 23 de ani.Este născut și crescut în satul Voroveni, din comuna Davidești. Este fizioterapeut și preocupat să ajute oamenii în probleme de sănătate și nu numai.
Ambițios și în permanentă dezvoltare, este unul din cei  4 finaliști selectați care, în această perioadă, încearcă să traverseze Oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle în cadrul evenimentului Atlantic Challenge. 

CITEȘTE ȘI ... Dacia face ravagii în Germania

Cursa, care exista din anul 1997 și care are o distanță de 5.000 de kilometri, adună echipaje din toata lumea. Fiecare dintre ele strânge fonduri pentru mediu, sănătate ori copii defavorizați. Efortul echipei românesti se va duce către HOSPICE Casa Speranței și campusul socio-medical pe care îl vor construi la Adunații Copaceni, destinat copiilor cu boli rare sau limitatoare de viață. Suma necesară pentru construirea acestui campus e de 1,5 milioane de dolari.