SALONUL MARIA MAGDALENA EXCLUSIVE ANIVERSEAZĂ UN AN DE MUNCĂ ȘI PASIUNE PENTRU FRUMOS

Creat din pasiune pentru frumos, salonul MARIA MAGDALENA EXCLUSIVE a devenit într-un timp foarte scurt un brand în industria de frumusețe din Pitești. Astfel, în luna decembrie, se împlinește un an de când salonul condus de make-up artistul Maria Magdalena Preda a deschis în orașul reședință de județ primul salon specializat în de dermopigmentare. Gama completă de servicii și dorința de a aduce permanent oferte noi, produse noi, echipamente noi, menite să răspundă nevoilor pe care le au clientele au transformat salonul MARIA MAGDALENA EXCLUSIVE într-o a doua casă pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos interesate de look și întreținere. Salonul poate acoperi la acest moment toate serviciile specifice industriei, echipa salonului remarcându-se prin talent, experiență, creativitate și disponibilitate.

SALONUL MARIA MAGDALENA EXCLUSIVE VĂ OFERĂ O GAMĂ VARIATĂ DE SERVICII DE ÎNFRUMUSEȚARE:

- Micropigmentare (sprâncene, ochi, buze)

- Coafor

- Gene fir cu fir 2D și 3D 

- Extensii de păr natural Tape-on 

- Machiaj profesional

- Manichiură

### Nu ratați oportunitatea de a arăta impecabil, în fiecare zi, fără a depune niciun efort!

Ți-ai dorit vreodată să te trezești dimineața și să arăți ca scoasă din cutie? Oare cum ar fi să scapi de rutina zilnică a machiajului? Să ai o formă perfectă a ochilor, buzelor sau sprâncenelor?

Răspunsul la aceste întrebări e simplu: micropigmentarea. Procedură inovatoare, machiajul semi-permanent devine din ce în ce mai popular în rândul femeilor. Acesta nu numai că arată bine, ci este și absolut rezistent la ștergere și la apă, hipoalergic și mereu potrivit.

Prin micropigmentare poți înlocui liniile și umbrele zilnic machiate, să obții accente pline de efect, să dai chipului tău o strălucire complet nouă cu o evidențiere absolut discretă și decentă.

Salonul MARIA MAGDALENA EXCLUSIVE îți poate transforma visul în realitate, venind in intâmpinarea ta cu super oferte, pentru ca tu să fii mereu frumoasă!

Iar dacă iți dorești sprâncene impecabile, optează pentru microblanding - cea mai revoluționară metodă de reconstrucție a sprâncenelor.

Servicii de COAFOR, care includ toată gama: extensii de păr natural, tuns, tratament, vopsit și hair style. Deschiderea către noile tendințe, către personalitatea și aștepările clientelor, calitatea produselor folosite și experiența echipei de stiliști sunt garanția unor look-uri care vor satisfice orice exigență și vor captiva privirile celor din jur.

### La noi găsiți mereu o atmosferă plăcută, destinsă, cu oameni dedicați clienților și cu servicii de TOP. Suntem o echipă tânără, dinamică, implicată total în ceea ce știm să facem

Maria Magdalena Preda: "Tot ce ține de frumusețe este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna!"  

### Un univers al frumseții, întreținerii și relaxării vă așteaptă în Pitești, la salonul MARIA MAGDALENA EXCLUSIVE. 

Descoperiți-l în strada Banu Mărăcine | Panorama Towers II | Bloc PS 2017, sc. A.

Pentru mai multe detalii și programări puteți suna la numărul: 0799 414 140