Burlacii şi burlăciţele Argeşului

Final de an, final de sezon de nunţi, aşa că este momentul oportun să numărăm burlacii din high-life-ul argeşean. Majoritatea sunt persoane discrete în viaţa publică, ce preferă să petreacă timpul liber în afara Piteştiului. După ce o mare parte din burlacii celebri au devenit soţi şi tătici, a venit rândul unei noi generaţii să le ia locul şi să intre în palmaresul „partidelor bune”. 

Ion Prodănel, patronul restaurantului Conti
Ion Prodănel este proprietarul restaurantului Conti. La doar 23 de ani, a intrat de curând în lumea afacerilor, după ce a crescut între doi dintre cei mai importanţi businessmeni din judeţ, tatăl său, Cristian Prodănel, şi unchiul, Adrian Prodănel. A lăsat de puţin timp adolescenţa în spate, aşa că este mult prea devreme ca să se vorbească de o posibilă nuntă. Este bun prieten cu localurile şi cluburile de lux din Capitală şi de pe litoral. 


Andrei Penescu, pasionat de sala de forţă şi maşini scumpe
Este un favorit al tabloidelor, în fiecare sezon estival fiind vânat pe litoral de paparazzi. Astfel, anul acesta, am aflat din ziarele de cancan cât de des şi-a schimbat iubitele, dar şi faptul că preferă outfiturile neconvenţionale. Craiul de Piteşti, căci aşa este cunoscut în show-bizul dâmboviţean, este destul de cuminte când stă în urbea natală şi îşi vede de businessul său, pe care l-a dezvoltat de când tatăl său, Cornel Penescu, a intrat în belele. Pentru a fi într-o formă fizică de invidiat, acesta se antrenează frecvent la sala de sport, martore fiind selfie-urile pe care şi le postează pe reţelele de socializare. Deşi nu mai are acelaşi potenţial financiar ca atunci când familia sa deţinea PIC-ul, Andrei Penescu a păstrat pasiunea pentru maşinile scumpe şi ţinutele de firmă, aşa că rămâne o ţintă bună pentru domnişoare, singura provocare fiind aceea de a-l putea convinge să se ţină de o relaţie mai lungă, întrucât se pare că se plictiseşte destul de repede. 


Dragoş Enescu, pe jumătate luat
Deşi e pe jumătate luat, având o idilă cu o frumoasă brunetă, Dragoş Enescu, de la Hotel Victoria, nu poate lipsi din această listă a burlacilor cunoscuţi din Argeş. Extrem de rezervat în apariţiile publice şi foarte serios în relaţiile sale de business, a dat dovadă de statornicie şi în relaţiile anterioare pe care le-a avut, însă niciuna nu s-a lăsat cu pirostrii. 


Mihnea Crăciunescu, între business şi muzică
Fiul omului de afaceri Vernel Crăciunescu, de la Confarg, lucrează de 7 ani, în cadrul businessului familiei, pe poziţia de client service analyst. Este absolvent al ASE Bucureşti, dar a urmat cursuri şi la Londra, specializarea Fashion Management. Şi, nu se pricepe doar la modă, ci şi la muzică. Acesta cântă la chitară, susţinând mici spectacole în cluburile piteştene. Aşa că Mihnea Crăciunescu are două atuuri care sensibilizează de obicei fetele: moda şi muzica. 


Radu Barbu, surprins cu Simona Halep
Un burlac foarte vânat prin Argeş, care a creat şi unele dispute, este tenismenul Radu Barbu. Mai nou, conform ultimelor imagini surprinse de paparazzi, în Portofino, acesta a cucerit-o pe Simona Halep. Din investigaţiile jurnaliştilor din presa naţională, relaţia lor a început după turneul US Open, unde Simona Halep a fost eliminată de Sharapova din primul tur. În Argeş, Radu Barbu a frânt câteva inimi ale unor femei foarte frumoase, una dintre relaţiile cunoscute şi de durată a avut-o cu Mihaela Dumitrescu, fiica fostului şef al Poliţiei Rutiere Argeş, Gheorghe Dumitrescu.


Cristian şi Andrei Stan
Cei doi băieţi ai notarului Ana Stan, Cristian şi Andrei, s-au transformat în nişte bărbaţi independenţi, în purtarea cărora s-a imprimat buna-creştere oferită de părinţii, doi veşnic îndrăgostiţi, mereu deschişi provocărilor. Cristian Stan este pasionat de public speaking, fiind membru al ToastMasters Bucureşti şi are chiar şi un canal de youtube, în care postează clipuri motivaţionale. Practică sport, pentru că „îi antrenează mintea” şi este foarte deschis la noi proiecte. Fratele său, Andrei, este absolvent de Drept şi se remarcă ca un bărbat stilat, care pune familia pe primul loc.


Ionuţ Ştefănescu a reintrat în rândul burlacilor
Omul de afaceri, Ionuţ Ştefănescu a reintrat pe piaţa burlacilor, de circa un an. Are două căsnicii la activ şi o fiică frumoasă. Probabil, cu o aşa experienţă în faţa altarului, va sta departe de verighete şi clopote de nuntă pentru o lungă perioadă. Deşi trecutul amoros nu este un atu, Ionuţ Ştefănescu rămâne în rândul „partidelor bune”. Este om de afaceri, fiind fondatorul firmei de transport şi construcţii Mammouth Dynamic SRL. 

 

Lavinia Cazacu – o apariţie de senzaţie
Suceşte minţile la fiecare apariţie a sa în public. Fiica omului de afaceri de la TBM Grup, Marian Cazacu, este o blondă superbă, care întoarce toate privirile. Are tot ce îşi doreşte, aşa că cel care râvneşte la inima sa va trebui să fie mai mult decât perfect. În primăvară a fost aleasă ca imagine a colecţiei de genţi semnate de Cristina Herea, Lart no. 29, pentru care a ţinut o sesiune foto foarte reuşită. 


Ana Săndulescu - şi ea burlăciţă
Fosta soţie a lui Ionuţ Ştefănescu nu a lăsat să se vadă urmele divorţului şi şi-a păstrat optimismul şi zâmbetul. Prima sa căsnicie s-a terminat după doar doi ani, cu toate că, înainte de a se căsători, cei doi au avut o relaţie care emana doar iubire, aşa că este din nou în rândul burlăciţelor. 


Alexandra Penescu
Crainica de la Argeş TV, Alexandra Penescu, este foarte discretă cu viaţa sa privată. Ce se vede însă este faptul că frumoasa blondă captivează atenţia la fiecare ieşire şi este îndrăgostită de fashion. Deşi nu s-a auzit încă de nicio relaţie amoroasă a acesteia, sigur este vânată de mulţi bărbaţi.

 
Atena Popa - fiica senatorului liberal
Bruneta este o apariţie captivantă. Foarte frumoasă, deţinătoare a unui titlu de Miss, fiica senatorului liberal Iani Popa, Atena, stă mai puţin prin ţară, fiind studentă în străinătate. Din profilul său, reiese că  iubeşte călătoriile, dar şi ieşirile în club cu prietenii. 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta