REDEFINEȘTE-ȚI FRUMUSEȚEA LA VANITY BEAUTY STUDIO!

LA NOI SE DĂ ORA EXACTĂ ÎN MATERIE DE BEAUTY! VINO ȘI TU!

Frumuseţe, cosmetică şi îngrijire personală reprezintă paleta de servicii pe care le oferim la VANITY by Andreea Alexandra.Frumusețea și răsfățul sunt ingredientele ideale pentru o primavară frumoasă sub sigla unuia dintre cele mai noi saloane din Pitești – VANITY by Andreea Alexandra.  Vrem să vi le asigurăm cu oferte de nerefuzat!
Suntem decise să vă răsfățăm cu produse de calitate, disponibilitate, zâmbete, prețuri atractive și pachete ofertă, indiferent dacă vorbim de hair styling, unghii tehnice, manichiură, pedichiură, pensat, epilare, cosmetică, make up profesional sau gene fir cu fir – 1D, 2D și 3D.

Ofertele momentului la VANITY by Andreea Alexandra :

Tratament cu keratină keravit de îndreptare a firului de păr pentru un efect  timp de 3-6 săptămâni de la 550 de lei la numai 350 de lei pentru orice lungime de păr!
---------------------------------------------------------

Deschis în urmă cu două săptămâni, VANITY te răsfață, de asemenea, TOATĂ LUNA MARTIE, cu următoarele pachete create special pentru tine:

 

  • La tuns & vopsit, ai GRATUIT un machiaj de zi
     
  • La un machiaj de seara & gene, ai GRATUIT coafura!
     
  • La o constructie gel, ai GRATUIT pedichiura!
     

SUNĂ acum pentru programare la numărul de telefon 0742.945.641 sau vizitează-ne la salon, în Pitești, str. Popa Șapcă, Bl. B19, Sc. A, ap.1. Intrarea este separată, prin spatele blocului, din parcarea mare.

Descoperă VANITY by Andreea Alexandra pe Facebook.:  Vanity Beauty Studio!