Modele Dacia şi Renault - livrate la uşa clientului

Dacă tot ne-am învăţat să avem tot ce ne dorim la un clic distanţă, de la cumpărături uzuale la produse high class, acum avem şi maşini cu livrare la domiciliu. Astfel scapi de drumuri la show-room şi alte proceduri, mai ales că sunt aceste restricţii impuse de starea de urgenţă. Prin intermediul platformelor de vânzări online, Groupe Renault Romania oferă clienţilor săi posibilitatea să achite mașina dorită integral online.

Fiecare client poate consulta ofertele disponibile pe site-uri cu ajutorul mai multor filtre de selecție - model, preț, culoare, tip combustibil, transmisie, capacitate cilindrică -, astfel încât alegerea să fie cât mai potrivită nevoilor lui. Apoi acesta poate finaliza procedura, plătind integral online vehiculul sau își poate rezerva autoturismul selectat, achitând o taxă de 500 de euro (TVA inclus). Plata se face cu ajutorul unui card bancar, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Atât contractul, cât și factura se vor transmite electronic de către un agent autorizat, ales în prealabil de client.

Până în acest moment, peste 1200 de clienți au ales să rezerve online un automobil Dacia sau Renault. Disponibile la adresele https://vanzari.renault.ro și respectiv https://vanzari.dacia.ro, acestea includ modele disponibile în stoc la prețuri promoționale.