UPDATE! Tânărul bănuit că și-ar fi omorât mama- eliberat!

UPDATE ORA 17:00

În urma audierilor, tânărul a fost eliberat. Se pare că nu acesta ar fi vinovat de moartea mamei sale. Conform ultimelor informații, femeia ar fi murit după ce ar fi căzut pe un corp dur, deși a fost găsită la poartă, pe iarbă, zăcând într-o baltă de sânge.

UPDATE ORA 12:15

Fiul femeii din Albeștii de Muscel a fost încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri, fiind suspectul principal în cazul crimei.

UPDATE ORA 10:50

Femeia găsită în stare critica in apropierea locuinței sale avusese patru copii, două fete și doi băieți. Unul dintre aceștia s-a spânzurat. După tragedie, femeia locuia doar cu fiul rămas în viață, fetele fiind la casele lor. Se pare că băiatul obișnuia să consume alcool și se certa des cu mama lui. Sunt vecini care spun că așa s-ar fi întâmplat și recent, când scandalul a pornit de la o moștenire.

Tânărul se află in aceste momente in mașina poliției, urmând să fie dus la audieri, el fiind principalul suspectat că și-ar fi bătut mama, loviturile conducand la deces.

O femeie de 65 de ani a fost găsită în stare critica lângă casa ei din Albeștii de Muscel. A fost dusă la spital, dar medicii nu au putut să îi mai salveze viața. Deoarece femeia avea răni la cap, la locul unde zacea aceasta au ajuns și politistii care efectuează cercetări. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspecta. 

A fost sesizat Parchetul Tribunalului Argeș.

Revenim!