Moara Domnească, făina ideală pentru reţetele tradiţionale de sărbători!

Dacă nu vrei să dai greş cu deserturile pentru săbătorile de iarnă, trebuie să foloseşti făina Moara Domnească! Este perfectă pentru pâine, cozonaci, blat de pizza, colaci de sărbătoare sau aluaturi de plăcintă. Moara Domnească macină zilnic grâne pentru a obţine făină proaspătă care să devină ingredientul principal al bucătăriei dumneavoastă. Există mai multe tipuri de făină, aşa că, în funcţie de reţeta pe care o pregătiţi, trebuie să ştiţi ce să alegeţi. 


Făina trei nule (000) este dedicată patiseriei. Cozonacii, vedetele acestor sărbători, ies pufoşi şi bogaţi dacă utilizaţi o făină potrivită şi de calitate. La fel şi prăjiturile sau torturile cu blat însiropat, capătă consistenţa ideală dacă ingredientele sunt alese cu grijă. 
Pentru pâine şi alte produse de panificaţie este făina 650, o făină rafinată ce permite obţinerea de aluaturi sofisticate.  De asemenea, în gama de produse se regăseşte şi făina neagră de grâu, pentru preparate de panificaţie dietetice. Făină neagră de grâu Moara Domnească oferă beneficii demne de luat în seamă: previne afecţiunile colonului; scade nivelul de radicali liberi la nivel celular; întăreşte imunitatea; diminueaza colesterolul; împiedică îngrăşarea deoarece conferă saţietate.

 

Găsiţi făina Moara Domnească în magazinele ROMÂNCUŢA, FAVORIT, PRIMA, LA 2 PAŞI, CRY BO, MARKET IDEAL, SIMARNICO şi multe altele. Cu Moara Domnească, nu daţi greş! Aveţi garanţia calităţii şi, în plus, faceţi o achiziţie de la un brand local, o companie care produce în Argeş, ceea ce vă oferă certitudinea că produsele chiar sunt proaspete şi nu au stat în tranzit cu săptămânile. Pentru brutării, pizzerii, laboratoare de cofetărie sau alte afaceri din domeniu, Moara Domnească asigură transportul produselor.
Contact: Com. Bascov, Jud. Arges, Str. Serelor Nr. 40A, C.P. 117045.
 www.moara-domneasca.ro