Moara Domnească: 13 ani de experiență, 100 tone productie/zi, 100% calitate

NAȘTEREA UNUI BRAND. REPERE

“Grija respectul și perseverența ne-au călăuzit de-a lungul anilor în dorința ca MOARA DOMNEASCĂ să aducă în casa fiecărei familii produse de o înaltă calitate. Astfel, MOARA DOMNEASCĂ deține cea mai performantă și modernă tehnica de măcinare, este dotată cu siloz de grâu, siloz de făină, depozit de făină și linii automate de ambalare, avănd o capacitate de măcinare de circa 100 de tone de grâu pe zi.
Morarii pricepuți și exigenti reușesc cu multă sârguiță și măiestrie să macine pentru dumneavoastră din spicele Domnului făinuri de calitate superioară din care gospodinele pot coace delicoasele preparate de casă.”


FABRICAT ÎN ARGEȘ. PRODUCȚIE

Achiziționăm grâu de cea mai bună calitate, îl depozităm corespunzător în silozul propriu, îl condiționăm și îl macinăm cu utilaje performante. Făina obținuță se depozitează în silozul de făină după care se ambalează și livrează în funcție de comenzile clienților. Atât grâul, cât și făina sunt atent analizate în laboratorul propriu. Instalația de ambalat făină la pungă este automată și are o capacitate de ambalare de 48 de tone/zi. Paleții cu făinuri (ambalate în sau pungi de 1 kg) sunt stivuiți în depozitul propriu, special amenajat, cu o capacitate de stocare de aproximativ 150 tone, autoziat sanitar –veterinar. Asigurăm transportul către beneficiare pe o distanță de maximum 250 km, fără costuri suplimentare, cu camioane de diverse tonaje, autorizate sanitar – veterinar. Livrările se fac în cel mai scurt timpde la primerea comenzii. Fiecare livrare de făină este însoțită de certificate de calitate și documentele fiscale.


Acestea sunt reperele promovate de MOARA DOMNEASCĂ,brand argeșean care s-a făcut cunoscut prin măiestria producătorului, prin cercetările și controlul permanent alcalității făinurilor comercializate, dar mai ales prin recomandările cliențiilor.

Rețeaua de distribuție aflată in expansiune a depăsit de mult granițele județului Argeș. Făinurile de la MOARA DOMNEASCĂ se găsesc în rețeua de magazine a produselor Româncuța, Annabella, Danemar–Magazinele Euro Market, dar și în multe alte magazine alimentare. 


| Strada Serelor, nr 40A| Bascov, Argeș| 0248290 016 | 0248 290 066 | www.moara-domneasca.ro