Mită pentru permisul de conducere! Tânăr din Argeș cercetat!

Un tânăr, în vârstă de 22 ani, din județul Argeș, este cercetat pentru comiterea infracțiunii de dare de mită, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.
În urmă cu câteva zile, mai exact pe 3 februarie, tânărul șofer i-a promis unui agent de poliție din cadrul I.P.J. Argeș – Secția de poliție rurală Rociu, o sumă de bani , pentru ca acesta să îi restituie permisul de conducere reținut cu o zi înainte. Acesta a rămas fără permis după ce a fost prins beat la volanul mașinii.

”Polițistul a respins categoric propunerea și a formulat denunț la D.G.A. – S.J.A. Argeș pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.
Precizăm că sâmbătă, 2 februarie 2019, tânărul în cauză a fost depistat de agentul de poliție în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice, sens în care i-a întocmit acte de constatare, aplicându-i sancțiune contravențională, suspendarea dreptului de a conduce autovehicule și reținerea permisului de conducere.
Pe parcursul cercetărilor, lucrătorii D.G.A. – S.J.A. Argeș au beneficiat de sprijinul D.O.S. – B.O.S. Pitești.”
, se arată într-un comunicat de presă transmis de Direcția Generală Anticorupție.