Mită la RAR Argeș. Funcționar public reținut!

Ieri, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Argeș, au organizat și realizat acțiunea de prindere în flagrant a unei persoane care a solicitat și a primit, de la un martor denunțător, suma de 300 de euro pentru a i-o înmâna unui funcționar din cadrul  Registrului Auto Român Argeș, în vederea omologării unui autoturism adus din Marea Britanie. La percheziția corporală, asupra sa a fost găsită suma de 100 de euro din suma pretinsă.

CITEȘTE ȘI ... Incendiu la fostul magazin Vidraru!

Oamenii legii au verificat și biroul funcționarului din cadrul Registrului Auto Român Argeș, unde a fost găsit și restul sumei de 200 de euro.

CITEȘTE ȘI ... Restricțiile în Argeș - prelungite pentru încă 14 zile!

Astfel, funcționarul public a fost reținut pentru 24 de ore pentru luare de mită. Acesta urmează ca, astăzi, să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă. Totodată, față de intermediar, procurorul a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la luare de mită, fiind adoptată măsura controlului judiciar.