Mircea Vintilă și Mircea Baniciu-invitați la TRIVALE FEST 2019

Festivalul Național de Muzică Folk Trivale Fest, care va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 18.00, la sediul Filarmonicii Pitești, va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare, susținute de Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Tiberiu Hărăguș și Grupul Folk P620. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile! Evenimentul, aflat la a V-a ediție, este organizat de Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești. Pentru relații suplimentare, puteți suna la nr. de telefon al Centrului Cultural Pitești(0248-219976), sau să consultați site-ul oficial(www.centrul-cultural-pitesti.ro) și pagina oficială de Facebook ale instituției, acolo unde sunt postate regulamentul festivalului și fișa de înscriere. Cei interesați de premiile și trofeele festivalului se pot înscrie în concurs până pe data de 25 octombrie, fie direct la sediul Centrului Cultural Pitești, cu sediul la CASA CĂRŢII, Municipiul Piteşti, str. Craiovei nr. 2 - cod 110013, bl. G1, judeţul Argeş,  sau la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com.


Alte evenimente:

Anuala de Arhitectură Argeș-Prahova 2019

Centrul Cultural Pitești, Filiala Teritorială Argeș și Filiala Teritorială  Prahova ale Ordinului Arhitecților din România organizează expoziția de arhitectură, sub genericul „Anuala de Arhitectură Argeș-Prahova 2019”, cu tema „Onestitatea în arhitectură”. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 18 octombrie, de la ora 17.00, la Complexul Expozițional Casa Cărții, eveniment coordonat de arhitecții Alexandru Răuță și Sorina Badea. Lucrările pot fi vizionate de cei interesați, până pe data de 25 octombrie.


•    Luni, 14 octombrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, colocviul cu tema „O istorie a restaurantelor în Evul Mediu”, susținut de redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, dr. Marin Toma, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul „Istorie și istorii cu Marin Toma”;
•    Miercuri, 16 octombrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, lansarea cărții de poezie cu titlul „Poeme cu sufletul afară”, de George Baciu, eveniment editorial coordonat de poeta Denisa Popescu;
•    Joi, 17 octombrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, dezbaterea interactivă cu tema „Relații părinți-copii, relații între parteneri și relații cu banii”, susținută de psihologul Ștefan Ion, în cadrul proiectului de dezvoltare personală, sub genericul „Viața merge înainte”, coordonat de poeta Simona Vasilescu.