Mircea Drăghici: „Ducem la capăt un program de guvernare care crește această țară, de la an la an”


Mircea Drăghici a transmis, vineri, un mesaj pe pagina sa de socializare, făcând referire la creșterea economică promisă românilor la începutul guvernării PSD, în urma anunțului făcut de Ministerul de Finanțe, conform căruia veniturile bugetului de stat au crescut cu 12,5%:

„Ministerul de Finanțe confirmă încă o dată ceea ce românii știu deja: în timp ce opoziția amenință România cu intrarea în recesiune de 2 ani, lună de lună, noi ducem la capăt un program de guvernare care crește această țară, de la an la an.
În primele 3 luni din 2019, veniturile bugetului de stat au crescut cu 12,5% față de anul trecut. Mai important însă e că acestea au crescut sănătos, ajutate de încasările din contribuțiile de asigurări (+21,9%), accize (+16,8%) și TVA (+14,8%)”,
a transmis Mircea Drăghici.

De asemenea, președintele PSD Argeș Șerban Valeca, vicepreședinte al Senatului României, face o trecere în revistă a realizărilor PSD:

„PSD și-a respectat promisiunile și a reușit să crească puterea de cumpărare a românilor, proces care va continua. Este o diferență enormă de abordare față de guvernarea altor formațiuni politice care au avut șansa de a demonstra ce pot. În vreme ce PSD majorează salarii, alții le-au tăiat; în vreme ce PSD a majorat pensiile, alții le-au impozitat și au vrut să le reducă; în timp ce PSD a creat locuri de muncă, alții au pus pe butuci economia și au generat șomaj și criză economică; nu în ultimul rând, în vreme ce PSD a redus taxele - TVA-ul la 19 la sută și impozitul pe venitul global de la 16 la 10 la sută, alții au mărit fiscalitatea. Cetățenii au simțit și simt în propriile buzunare diferența dintre politicile PSD îndreptate către oameni și cele ale altor partide îndreptate împotriva oamenilor”, a declarat președintele PSD Argeș Șerban Valeca, vicepreședinte al Senatului României.